--> Създадено за Kaufland На училище Как се подготвят за

--> Създадено за Kaufland На училище Как се подготвят за ...

Как се подготвят за първия учебен ден спокойните родители.

--> Създадено за Kaufland На училище Как се подготвят за първия учебен ден спокойните родители Един лесен начин да я преминете много по-лесно и приятно от друг път 12 септември 2019, 11:11 Как се подготвят за първия учебен ден спокойните родители Източник: iStock/Getty Images
15 септември неумолимо идва и няма как – всеки родител започва трескава подготовка за следващите няколко месеца. Само който не е имал ученик вкъщи, той не знае с колко много неща трябва да бъдат снабдени децата за времето, в което ще бъдат в класните стаи.

Списъкът действително е богат и ако сега ви предстои да влезете в тази подготовка, ето един лесен начин да я преминете много по-лесно и приятно от друг път. Заедно с Kaufland и тяхната сезонна кампания „Готови за училище“ попълването на ученическата раница ще ви се стори лесно като песен! Да започнем с тетрадките, защото доста от тях трябват на всеки ученик – във всеки магазин Kauflad ще намерите разнообразие от тетрадки, които ще са по вкуса и на най-взискателните малки и по-големи ученици. Цветни, разнообразни и с разкошни картинки – да пишеш в такава тетрадка ще е истинско удоволствие за детето ви. А защо не и да го заведете на място в магазина, за да си избере самичко дизайна - така ще стимулирате интереса му към училище още повече!

Седмичната учебна програма, с която детето – пък и родителите - ще се съобразява в следващите месеци, може да е малко натоварваща, но със сигурност ще изглежда много по-добре и приятно, ако е написана в някоя от красивите форми за учебни програми, които за още по-голямо улеснение може просто да разпечатате от сайта на Kaufland. При това – в няколко различни цвята и дизайн, така че детето да я следи с настроение и удоволствие.

А всички останали учебни нужди, като канцеларски материали, флип чартове, черни дъски, раници и всякакви други консумативи, можете да покриете с продуктите от собствената марка на Kaufland – Talentus. Разгледайте ги тук и си изберете нещо и за вас, родители, защото със сигурност ще намерите продукти, от които имате нужда и вие – вкъщи или в офиса.

Да не забравяме и един много важен аспект от един училищен ден – храненето на детето. За да сте спокойни, че то ще има на разположение полезна и прясна храна, най-добре е да го снабдявате с такава от вкъщи. И понеже знаем колко трудно може да е измислянето на нови и разнообразни рецепти за детското меню, в следваща статия ще ви представим няколко различни и супер вкусни кулинарни предложения на Kaufland, които детето ви ще обожава и ще чака с нетърпение!

Дотогава - приятна и спокойна подготовка за първия учебен ден, защото вече знаете, че на правилното място тя ще бъде точно такава.
Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ първия учебен ден родители подготовка --> Създадено за Kaufland

Източник: vesti.bg