--> Създадено за A1 Технологии А1 дарява по 1 лев

--> Създадено за A1 Технологии А1 дарява по 1 лев ...

А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн.

--> Създадено за A1 Технологии А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн Компанията продължава с кампанията за дигитална солидарност и ще дарява по 1 лев за борбата с COVID-19 за всяко плащане на сметка през мобилното приложение Моят А1 или А1.bg 25 март 2020, 09:35 А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн Източник: А1
А1 ще дарява по 1 лев на дарителската сметка на Министерството на здравеопазването за всяка сметка, платена онлайн. В кампанията се включват плащането на сметка на всички видове услуги от А1 през мобилното приложение Моят А1 и уеб версията му на сайта на компанията. Инициативата е част от кампанията за дигитална солидарност на А1, която има за цел да помогне на потребителите да се справят в трудната ситуация и да ги насърчи да бъдат отговорни като си останат вкъщи и ползват дигитални канали за работа, учене, забавление и взаимодействие с компанията.

Дарителската кампания започна на 24 март и ще продължи до 30 април 2020 година. През това време компанията ще превежда по 1 лев за всяко плащане на сметка онлайн на дарителската сметка на МЗ за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19.

Главният изпълнителен директор на А1 България Александър Димитров сподели намеренията на компанията: „Всички сме засегнати от COVID-19 и трябва да сме отговорни и да работим заедно, за да се справим. В момента е важно да останем вкъщи и максимално да ограничим социалните си контакти. Работата, ученето и забавлението у дома днес са възможни благодарение на дигиталните технологии и телекомуникационните мрежи, без които, в момент като настоящия, светът просто трябва да спре. Осъзнаваме нашата роля, защото осигуряваме свързаност и дигитални услуги на близо 5 милиона клиенти. Затова А1 ще продължи своята кампания за дигитална солидарност, като подкрепи дарителската кампания на Министерството на здравеопазването и ще дарява по 1 лев за всяка платена сметка през нашите онлайн канали. По този начин ще предпазим нашите клиенти, които плащат безопасно онлайн, но и ще помогнем на тези, които се борят за живота на заразените.“

Мобилното приложение Моят А1 и уеб порталът Моят А1 на A1.bg позволяват на потребителите да управляват всички свои услуги към телекома. В тях клиентите имат на разположение описание на месечната си фактура и детайлна разбивка на дължимата сума по услуги. Потребителите могат да плащат една или всички фактури наведнъж със запазване на данните на картата и с възможност за автоматично плащане. Началният екран на приложението съдържа подробна информация за услугите, което помага за лесното проследяване на потреблението и текущата сметка. С минимални усилия клиентите могат да активират допълнителни пакети и ТВ канали, да управляват своята роуминг услуга и да заявят получаване на фактура по имейл, отказвайки се от хартиената.

Дигитален жест в труден момент

Дарителската инициатива на А1 е част от кампанията за дигитална солидарност, която включва редица мерки за дигитална подкрепа на клиентите в трудната ситуация. През изминалата седмица А1 даде безплатен достъп до над 200 безплатни ТВ канала, бонус от 10 000 МВ мобилен интернет, безплатен трафик към платформата Уча.се, 1000 MB мобилен интернет в Европейския съюз и 50 безплатни минути за разговори извън ЕС за абонатите в роуминг, както и безплатно решение за видео конференции за работещите от дома – Eyeson.

Този понеделник А1 пусна и безплатно приложение, което помага на потребителите да предпазят себе си и своите близки от телефонни измами – А1 Guard. Целта на тези жестове е да насърчат клиентите да останат по домовете си, да използват дигитални канали за комуникация, информиране, работа, учене и забавление. Онлайн комуникацията в момента е най-безопасното и рационално решение за потребителите.

Клиентите стават все по-дигитални

След въвеждането на извънредното положение в страната телекомуникационните мрежи на А1 отчитат сериозно увеличение на трафика, но се справят с предизвикателството. От 13 март А1 регистрира 50% ръст на обажданията, 10% ръст на трафика на мобилни данни и между 30 и 40% увеличение на трафика през фиксираната мрежа. Голяма част от този ръст се дължи на факта, че хората си остават по домовете, но кампанията за дигитална солидарност също започва да дава резултати и все повече потребители са започнали да избират онлайн каналите на обслужване и търговия.

Клиентите на компанията стават все по-дигитални и избират безопасността на онлайн пространството. Само през изминалата седмица мобилното приложение Моят А1 е регистрирало 10% ръст на свалянията, а платените сметки към А1 онлайн са се увеличили с 90% спрямо периода преди извънредното положение. От компанията отбелязват и 85% ръст на контакти с клиенти по имейл и около 200% увеличение на потребителите, които са се свързали с „Обслужване на клиенти“ на А1 през чат и социалните мрежи. Онлайн магазинът на компанията продължава да работи и предлага богат избор от устройства и всички услуги за крайни клиенти на телекома. Посещенията във физически магазин са започнали да отстъпват място на видео магазина на А1, където има 300% увеличение на обажданията от клиентите. Видео помощникът на компанията пък е отчел 400% ръст на запитванията, свързани с фиксирани услуги.

Министерството на здравеопазването откри дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19. Дарените средства ще се използват за осигуряване на цялостни предпазни комплекти за работещия медицински персонал, за консумативи и апаратура, в това число и респиратори.

Дарителска сметка на МЗ:
IBAN BG91BNBG96613300129302 BIC BNBGBGSD Булстат на Министерство на здравеопазването: BG 000695317

Получавай най-горещите новини от Vesti.bg АБОНИРАЙ СЕ --> Създадено за A1 .comments-item{clear:left;} .article-comment-types div{z-index:100;} .answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!
0 коментара   1 Вижте какви са новите срокове за данъците и осигуровките 1 Дават 1 млрд. лв. на фирмите да запазят работниците си 1 Колко ще получат обезщетение 60% от дохода си заради Covid-19 1 МОН: Ваканцията ще продължи поне до 13 април --> Пaрите ни Вижте какви са новите срокове за данъците и осигуровките Вижте какви са новите срокове за данъците и осигуровките Дават 1 млрд. лв. на фирмите да запазят работниците си Дават 1 млрд. лв. на фирмите да запазят работниците си Колко ще получат обезщетение 60% от дохода си заради Covid-19 Колко ще получат обезщетение 60% от дохода си заради Covid-19 Вижте кои са официалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай Китайци посочват грешките на Европа за коронавируса Китайци посочват грешките на Европа за коронавируса DW: Aко коронавирусът не си отиде до лятото DW: Aко коронавирусът не си отиде до лятото Нобелов лауреат направи прогноза за коронавируса Нобелов лауреат направи прогноза за коронавируса Кои маски са подходящи за предпазване от COVID-19 Кои маски са подходящи за предпазване от COVID-19 Последни А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн
Създадено за A1
А1 дарява по 1 лев на Министерството на... <p>В смутни времена: Как Община Петрич подкрепя местния бизнес</p> В смутни времена: Как Община Петрич подкрепя местния... Два нови случая заразени с коронавирус у нас Два нови случая заразени с коронавирус у нас Сами Адем От ада до баланса: историята на това момче ще ви трогне От днес преминаваме с нова декларация през КПП-тата От днес преминаваме с нова декларация през КПП-тата Коронавирусът претовари инфраструктурата на Facebook Коронавирусът претовари инфраструктурата на Facebook Валежите ще отслабват, температурите ще се повишат Валежите ще отслабват, температурите ще се повишат Audi e-tron Sportback Audi: 5 е-коли и 12 плъг-ин хибрида до края на 2020-а <p><strong>Какво </strong>да направим в случай на <strong>паник атака?</strong></p> Какво да направим в случай на паник атака? <p>Изследване: Българинът няма да се зарази с коронавирус&nbsp;</p> Изследване: Българинът няма да се зарази с... Мощен трус от 7,8 по Рихтер разтърси Курилските острови Мощен трус от 7,8 по Рихтер разтърси Курилските острови <p><strong>Благовещение е!</strong> Вижте какви са поверията&nbsp;</p> Благовещение е! Вижте какви са поверията  Владимир Каролев Владимир Каролев – арестуван за нарушаване на... <p>Промениха бланката за преминаване през КПП</p> Промениха бланката за преминаване през КПП Йорданка Фандъкова СО създава икономически съвет за подкрепа на бизнеса в... Нобелов лауреат направи прогноза за коронавируса Нобелов лауреат направи прогноза за коронавируса <p>Снегът скова северозападна България, къде нямаше ток</p> Снегът скова северозападна България, къде нямаше ток 16 нови случая на коронавирус, цяло семейство във ВМА 16 нови случая на коронавирус, цяло семейство във ВМА Бойко Борисов Борисов: Отделяме милиарди за подкрепа на икономиката NOVA предпочитан източник на информация и развлечение сред зрителите в активна възраст NOVA предпочитан източник на информация и развлечение... Всичко от днес Виц на деня Най-после добра новина! На 29 март се сменя часовото време. Това означава, че можем един час повече да си останем вкъщи. Прочети целия Обратно в сайта
За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена парола Потребителско име* Полето Потребителско име не трябва да е празно. E-mail* Полето E-mail не трябва да е празно. Парола* Полето Парола не трябва да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не трябва да е празно. Име Полето Име не трябва да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не трябва да е празно. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте Това ли е бъдещето: момиче изобрети технология за изследване на водата Венеция си отдъхва: водата в каналите е бистра Мнение в защита на ген. Мутафчийски взриви интернет Мнение в защита на ген. Мутафчийски взриви интернет Китай: Епидемията от коронавируса е овладяна Китай: Епидемията от коронавируса е овладяна Български лекар каза истината за коронавируса Български лекар каза истината за коронавируса Водещи новини От днес преминаваме с нова декларация през КПП-тата От днес преминаваме с нова декларация през КПП-тата <p>В смутни времена: Как Община Петрич подкрепя местния бизнес</p> В смутни времена: Как Община Петрич подкрепя местния бизнес <p><strong>Благовещение е!</strong> Вижте какви са поверията&nbsp;</p> Днес е Благовещение! Какво гласят поверията Мощен трус от 7,8 по Рихтер разтърси Курилските острови Мощен трус от 7,8 по Рихтер разтърси Курилските острови <p>Изследване: Българинът няма да се зарази с коронавирус&nbsp;</p> Изследване: Голяма част от българите смятат, че няма да се заразят с коронавирус Сами Адем От ада до баланса: историята на това момче ще ви трогне Audi e-tron Sportback Audi: 5 електромобила и 12 плъг-ин хибрида

Източник: vesti.bg