--> Създадено за A1 Технологии А1 дарява по 1 лев

...
--> Създадено за A1 Технологии А1 дарява по 1 лев
Коментари Харесай

А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн

 --> Създадено за A1 Технологии А1 подарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко заплащане на сметка онлайн Компанията продължава с акцията за цифрова взаимност и ще подарява по 1 лев за битката с COVID-19 за всяко заплащане на сметка през мобилното приложение Моят А1 или А1.bg 25 март 2020, 09:35  А1 подарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко заплащане на сметка онлайн Източник: А1
А1 ще подарява по 1 лев на дарителската сметка на Министерството на здравеопазването за всяка сметка, платена онлайн. В акцията се включват заплащането на сметка на всички типове услуги от А1 през мобилното приложение Моят А1 и уеб версията му на уеб страницата на компанията. Инициативата е част от акцията за цифрова взаимност на А1, която има за цел да помогне на потребителите да се оправят в сложната обстановка и да ги насърчи да бъдат виновни като си останат у дома и употребяват цифрови канали за работа, учене, развлечение и взаимоотношение с компанията.

Дарителската акция стартира на 24 март и ще продължи до 30 април 2020 година. През това време компанията ще превежда по 1 лев за всяко заплащане на сметка онлайн на дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за подкрепяне активността на лечебните заведения в условия на изключителна обстановка, обвързвана с COVID-19.

Главният изпълнителен шеф на А1 България Александър Димитров показа желанията на компанията: „ Всички сме наранени от COVID-19 и би трябвало да сме виновни и да работим дружно, с цел да се оправим. В момента е значимо да останем у дома и оптимално да ограничим обществените си контакти. Работата, ученето и заниманието вкъщи през днешния ден са вероятни с помощта на цифровите технологии и телекомуникационните мрежи, без които, в миг като сегашния, светът просто би трябвало да спре. Осъзнаваме нашата роля, тъй като осигуряваме съгласуваност и цифрови услуги на близо 5 милиона клиенти. Затова А1 ще продължи своята акция за цифрова взаимност, като поддържа дарителската акция на Министерството на здравеопазването и ще подарява по 1 лев за всяка платена сметка през нашите онлайн канали. По този метод ще предпазим нашите клиенти, които заплащат безвредно онлайн, само че и ще помогнем на тези, които се борят за живота на инфектираните. “

Мобилното приложение Моят А1 и уеб порталът Моят А1 на A1.bg разрешават на потребителите да ръководят всички свои услуги към телекома. В тях клиентите имат разполагаем изложение на месечната си фактура и детайлна разбивка на дължимата сума по услуги. Потребителите могат да заплащат една или всички фактури едновременно със опазване на данните на картата и с опция за автоматизирано заплащане. Началният екран на приложението съдържа подробна информация за услугите, което оказва помощ за лесното следене на потреблението и настоящата сметка. С минимални старания клиентите могат да задействат спомагателни пакети и ТВ канали, да ръководят своята роуминг услуга и да заявят приемане на фактура по имейл, отказвайки се от хартиената.

Дигитален жест в сложен миг

Дарителската самодейност на А1 е част от акцията за цифрова взаимност, която включва редица ограничения за цифрова поддръжка на клиентите в сложната обстановка. През миналата седмица А1 даде безвъзмезден достъп до над 200 безвъзмездни ТВ канала, бонус от 10 000 МВ мобилен интернет, безвъзмезден трафик към платформата Уча.се, 1000 MB мобилен интернет в Европейския съюз и 50 безвъзмездни минути за диалози отвън Европейски Съюз за клиентите в роуминг, както и гратис решение за видео конференции за работещите от вкъщи – Eyeson.

Този понеделник А1 пусна и гратис приложение, което оказва помощ на потребителите да предпазят себе си и своите близки от телефонни измами – А1 Guard. Целта на тези жестове е да насърчат клиентите да останат по домовете си, да употребяват цифрови канали за връзка, информиране, работа, учене и развлечение. Онлайн връзката сега е най-безопасното и рационално решение за потребителите.

Клиентите стават все по-дигитални

След въвеждането на изключителното състояние в страната телекомуникационните мрежи на А1 регистрират съществено нарастване на трафика, само че се оправят с предизвикването. От 13 март А1 записва 50% растеж на позвъняванията, 10% растеж на трафика на мобилни данни и сред 30 и 40% нарастване на трафика през закрепената мрежа. Голяма част от този растеж се дължи на обстоятелството, че хората си остават по домовете, само че акцията за цифрова взаимност също стартира да дава резултати и от ден на ден консуматори са почнали да избират онлайн каналите на обслужване и търговия.

Клиентите на компанията стават все по-дигитални и избират сигурността на онлайн пространството. Само през миналата седмица мобилното приложение Моят А1 е записало 10% растеж на свалянията, а платените сметки към А1 онлайн са се нараснали с 90% по отношение на интервала преди изключителното състояние. От компанията означават и 85% растеж на контакти с клиенти по имейл и към 200% нарастване на потребителите, които са се свързали с „ Обслужване на клиенти “ на А1 през чат и обществените мрежи. Онлайн магазинът на компанията продължава да работи и предлага богат избор от устройства и всички услуги за крайни клиенти на телекома. Посещенията във физически магазин са почнали да отстъпват място на видео магазина на А1, където има 300% нарастване на позвъняванията от клиентите. Видео помощникът на компанията пък е отчел 400% растеж на запитванията, свързани с закрепени услуги.

Министерството на здравеопазването откри дарителска сметка за набиране на средства за подкрепяне активността на лечебните заведения в условия на изключителна обстановка, обвързвана с COVID-19. Дарените средства ще се употребяват за обезпечаване на цялостни защитни комплекти за работещия медицински личен състав, за консумативи и инсталация, включително и респиратори.

Дарителска сметка на Министерство на здравеопазването:
IBAN BG91BNBG96613300129302 BIC BNBGBGSD Булстат на Министерство на здравеопазването: BG 000695317

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза   --> Създадено за A1 .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Вижте какви са новите периоди за налозите и осигуровките  1 Дават 1 милиарда лева на компаниите да запазят служащите си  1 Колко ще получат обезщетение 60% от прихода си поради Covid-19  1 МОН: Ваканцията ще продължи най-малко до 13 април --> Пaрите ни  Вижте какви са новите периоди за налозите и осигуровките Вижте какви са новите периоди за налозите и осигуровките  Дават 1 милиарда лева на компаниите да запазят служащите си Дават 1 милиарда лева на компаниите да запазят служащите си  Колко ще получат обезщетение 60% от прихода си поради Covid-19 Колко ще получат обезщетение 60% от прихода си поради Covid-19  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Китайци показват грешките на Европа за ковид Китайци показват грешките на Европа за ковид  DW: Aко коронавирусът не си отиде до лятото DW: Aко коронавирусът не си отиде до лятото  Нобелов лауреат направи прогноза за ковид Нобелов лауреат направи прогноза за ковид  Кои маски са подобаващи за предотвратяване от COVID-19 Кои маски са подобаващи за предотвратяване от COVID-19 Последни  А1 подарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко заплащане на сметка онлайн
Създадено за A1
А1 подарява по 1 лев на Министерството на...  <p>В смутни времена: Как Община Петрич поддържа локалния бизнес</p> В смутни времена: Как Община Петрич поддържа локалния...  Два нови случая инфектирани с ковид у нас Два нови случая инфектирани с ковид у нас  Сами Адем От пъкъла до салдото: историята на това момче ще ви трогне  От през днешния ден прекосяваме с нова декларация през КПП-тата От през днешния ден прекосяваме с нова декларация през КПП-тата  Коронавирусът претрупа инфраструктурата на Фейсбук Коронавирусът претрупа инфраструктурата на Фейсбук  Валежите ще отслабват, температурите ще се покачат Валежите ще отслабват, температурите ще се покачат  Audi e-tron Sportback Audi: 5 е-коли и 12 плъг-ин хибрида до края на 2020-а  <p><strong>Какво </strong>да създадем при положение на <strong>паник офанзива?</strong></p> Какво да създадем при положение на паник офанзива?  <p>Изследване: Българинът няма да се болести с коронавирус&nbsp;</p> Изследване: Българинът няма да се болести с...  Мощен трус от 7,8 по Рихтер раздруса Курилските острови Мощен трус от 7,8 по Рихтер раздруса Курилските острови  <p><strong>Благовещение е!</strong> Вижте какви са поверията&nbsp;</p> Благовещение е! Вижте какви са поверията  Владимир Каролев Владимир Каролев – задържан за нарушение на...  <p>Промениха бланката за прекосяване през КПП</p> Промениха бланката за прекосяване през контролно-пропусквателен пункт  Йорданка Фандъкова Следствен отдел към окръжна прокуратура основава стопански съвет за поддръжка на бизнеса в...  Нобелов лауреат направи прогноза за ковид Нобелов лауреат направи прогноза за ковид  <p>Снегът скова северозападна България, къде нямаше ток</p> Снегът скова северозападна България, къде нямаше ток  16 нови случая на ковид, цяло семейство във ВМА 16 нови случая на ковид, цяло семейство във ВМА  Бойко Борисов Борисов: Отделяме милиарди за поддръжка на стопанската система  NOVA желан източник на информация и забавление измежду феновете в дейна възраст NOVA желан източник на информация и забавление... Всичко от през днешния ден Виц на деня Най-после добра вест! На 29 март се сменя часовото време. Това значи, че можем един час повече да си останем у дома. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Това ли е бъдещето: момиче изобрети технология за проучване на водата  Венеция си отдъхва: водата в каналите е бистра  Мнение в отбрана на ген. Мутафчийски взриви интернет Мнение в отбрана на ген. Мутафчийски взриви интернет   Китай: Епидемията от ковид е овладяна Китай: Епидемията от ковид е овладяна  Български доктор сподели истината за ковид Български доктор сподели истината за ковид Водещи вести  От през днешния ден прекосяваме с нова декларация през КПП-тата От през днешния ден прекосяваме с нова декларация през КПП-тата  <p>В смутни времена: Как Община Петрич поддържа локалния бизнес</p> В смутни времена: Как Община Петрич поддържа локалния бизнес  <p><strong>Благовещение е!</strong> Вижте какви са поверията&nbsp;</p> Днес е Благовещение! Какво гласят поверията  Мощен трус от 7,8 по Рихтер раздруса Курилските острови Мощен трус от 7,8 по Рихтер раздруса Курилските острови  <p>Изследване: Българинът няма да се болести с коронавирус&nbsp;</p> Изследване: Голяма част от българите считат, че няма да се заразят с ковид  Сами Адем От пъкъла до салдото: историята на това момче ще ви трогне  Audi e-tron Sportback Audi: 5 електрическия автомобил и 12 плъг-ин хибрида

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР