Създаденият по комиксите от 1968-1970 година на Рой Томас и

...
Създаденият по комиксите от 1968-1970 година на Рой Томас и
Коментари Харесай

Капитан Марвел продължава да е най-гледаният филм у нас

Създаденият по комиксите от 1968-1970 година на Рой Томас и Джин Колан екшън "Капитан Марвел " продължава да е най-гледаният у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Филмът за първата жена-супергероиня на Марвъл - Каръл Данвърс, която придобива могъщи сили, с цел да отбрани Земята против страховита извънземна опасност, е гледан от към този момент 52 124 фенове и има 602 182 лв. доходи от билетите им за десетте дни у нас.

На втора позиция е първата премиера от предишния уикенд - носителят на "Оскар " за най-хубав филм - "Зелената книга ", който с изключение на него има и още два - за сюжет и за второстепенна мъжка роля, както и три "Златни глобуса ". Пътуването на музикантско трио и бял водач в "дълбокия Юг " на Съединени американски щати през 60-те години на предишния век, в което взе участие и българинът Димитър Маринов в ролята на виолончелиста Олег, е гледано от 5 949 фенове и има 54 864 лв. доходи за първите три дни у нас.

Втората премиера от предишния уикенд - белгийската анимация "Кралско Корги " - е на трета позиция по зрителски интерес. Приключенията на кучето на английската кралица - Рекс, което до момента в който е изгубено и търси пътя към дома, попада на кучета от всевъзможни породи, е гледан от 5 399 фенове и има 52 671 лв. доходи за първите три дни у нас.

На четвърто място е съветската анимация "Снежната кралица: Огледалното царство ". Четвъртото по ред странствуване на Герда, която би трябвало да се изправи дружно със Снежната кралица против крал Харолд, е гледано от 26 468 фенове и събира 255 515 лв. доходи за трите седмици у нас.

Пета позиция е за биографичния "Семейни кютеци ", основан по документалния ефирен филм на Channel 4 за британската кеч-боркиня Пейдж. Спортната драма с Дуейн Джонсън, Лина Хийди, Джак Лоудън, Винс Вон, Ник Фрост, Стивън Мърчант, Флорънс Пю е гледана от 19 988 фенове и има 185 052 лв. доходи за трите седмици у нас.

На шеста позиция е анимацията "Как да си дресираш змей: Тайнственият свят ", която е третата по ред в тази поредност. Приключенията на викинга Хълцук и дракона Беззъб против Гримел са към този момент съвсем два месеца на екраните у нас и за това време са ги гледали към този момент 123 818 фенове и регистрират 1 249 080 лв. доходи от билети.

Седмо място в топ 10 е за екшъна "Алита: Боен ангел " по манга-поредицата на Киширо Юкито. Случващото се със избавения киборг Алита, която издирвайки изгубените си мемоари става ловджия на глави, преследващ рискови нарушители, е гледано от 55 579 фенове и има 644 944 лв. доходи за петте седмици у нас.

На осмо място е екшънът "Студено възмездие " - римейк на скандинавския "In Order of Disappearance " от 2014 година, само че със същия режисьор, продуценти и оператор. Екшънът, чието деяние този път се развива в курорта Кихоу и в Денвър, е гледан от 24 296 фенове и има 230 249 лв. доходи за месец у нас.

Девето място е за трилъра "Честита нова гибел ". Случващото се с колежанката Трий, която още веднъж влиза в еднодневния период, в който би трябвало да открие кой е килърът на нея и на съучениците й, за спре повтарянето на деня, е към този момент пет седмици на екраните у нас и е гледан от 30 043 фенове и има 266 454 лв. доходи.

На десета позиция е анимацията "Lego Филмът 2 ", който продължава този отпреди пет години. Новата борба на героите от Бриксбърг против опасността за обичания им град - галактическите нашественици, които унищожават всичко с бърза скорост, е гледана за месец и половина от 25 624 фенове и има 246 805 лв. от билетите им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР