Създаденият по комиксите на Марвел Венъм съвсем очаквано се нареди

...
Създаденият по комиксите на Марвел Венъм съвсем очаквано се нареди
Коментари Харесай

За три дни „Венъм“ стана най-гледаният филм у нас

Създаденият по комиксите на " Марвел " " Венъм " напълно предстоящо се подреди преди всичко измежду най-гледаните филми у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните.

 
Екшънът с Том Харди по комиксите на Дейвид Микелайни и Тод Макфарлън е гледан от 33 964 фенове и има 389 250 лв. доходи за първите три дни у нас. На втора полиция е анимацията " Малката стъпка ". Историята на йетито Миго, който се сблъсква с човек по време на самолетна злополука в планината, където е йетското село, е гледан от към този момент 33 014 фенове и има 304 566 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

 
Комедията " Джони Инглиш избухва още веднъж " е на трето място в топ 10. Роуън Аткинсън в ролята на сътрудник Инглиш в МИ-7 би трябвало да се оправи с аналоговите си способи в цифровата епоха, с цел да открие кой желае да унищожи тайната работа, а приключенията му са гледани от 47 542 фенове и регистрират 430 233 лв. доходи за трите седмици у нас.
 
На четвърто място е втората премиера от предишния уикенд - " Роди се звезда ", който е трети римейк по този сюжет от първия филм от 1937 година.
 Кадър от Роди се звезда Кадър от „ Роди се звезда “Alexandra Films-->
Режисьорският дебют на Брадли Купър с Лейди Гага в едната основна роля е гледан от 3 929 фенове и има 39 313 лв. доходи за първите три дни у нас.

 
Пети по ред е комедийният " Вечерно учебно заведение " с Кевин Харт в основната роля.
 Кадър от Вечерно учебно заведение Кадър от „ Вечерно учебно заведение “Форум Филм България
Усилията на Теди Уокър да вземе на 30 години диплом за приблизително обучение са наблюдавали 9 309 фенове, като регистрираните доходи са 86 204 лв. за десетте дни на екраните у нас.
 
На шесто място е " Peppermint: Ангел на възмездието " с Дженифър Гарнър в основната роля.
 Кадър от Peppermint: Ангел на възмездието Кадър от „ Peppermint: Ангел на възмездието “Lenta
Екшънът за млада майка, която отмъщава за убитото ѝ семейство на убийците, поръчителите и останалите забъркани, е гледан от 11 721 фенове и има 105 996 лв. доходи за трите седмици у нас.
 
Седмо място е за хоръра " Монахинята ", който продължава историята от " Заклинанието 2 ". Случилото се с отец Бърк и сестра Айрин в дребен католически манастир в Карпатите е гледано от 65 108 фенове и има 564 630 лв. доходи за петте седмици у нас.
 
Трилърът " Лесна услуга " по романа на Дарси Бел от предходната година е на осмо място.
 Кадър от Лесна услуга Кадър от „ Лесна услуга “Lenta
Историята на кулинарния влогър Стефани , която стартира издирването на приятелката ѝ Емили откакто тя изчезва, е гледана от 17 598 фенове и има 157 816 лв. доходи за месец на екраните у нас.
 
На девето място е китайската анимация " Патешка история ". Миграцията на гъсока Пенг и на патетата Чао и Чи по земя са наблюдавали общо 16 079 фенове, като за месец на екраните у нас филмът регистрира 129 805 лв. доходи.
 
Десето място е за екшъна " Хищникът ", който продължава историята от 1987 година в първия филм. Случващото се 30 години по-късно в горите на южна Джорджия и методът да се предотврати човешката крах са гледани от 32 290 фенове и имат 355 653 лв. доходи за четирите седмици у нас. Извън първите 10 са останалите три министър председатели. Българската драма " Безкрайната градина " на Галин Стоев по пиесата на Яна Борисова е гледана от 2 227 фенове и има 18 912 лв. доходи.
 
Европейската продукция " Под дървото " е гледана от 60 фенове и има 387 лв. доходи. Носителят на " Сребърен лъв " от Венеция предходната година " Фокстрот " е гледан от 20 фенове и има 148 лв. доходи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР