Създаденият по комиксите на "DS comics" "Жокера", който взе и

...
Създаденият по комиксите на "DS comics" "Жокера", който взе и
Коментари Харесай

Жокера не се даде на Близнакът и продължава да е номер 1 у нас

Създаденият по комиксите на "DS comics " "Жокера ", който взе и "Златния лъв " от Венеция 2019, продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Въпреки пролетно-лятното време на открито, трилърът с Хоакин Финикс, Робърт Де Ниро, Шей Уигъм е гледан към този момент от общо 66 944 фенове и има 639 390 лв. доходи за десетте дни у нас.

Първата премиера от предишния уикенд - "Близнакът ", е на втора позиция по зрителски интерес. Екшънът с Уил Смит, който е сниман в Унгария, Съединени американски щати и Колумбия, е показан във формат от 60 фрагмента в секунда и това към този момент са го видели 11 538 фенове и има 130 485 лв. доходи за първите три дни у нас.

Анимацията "Загубеният Йети " е трети по ред по зрителски интерес. Историята на дребното бебе Йети, което от покрив върху къща в Шанхай би трябвало да стигне до Хималаите благодарение на приятелката си Йи, е гледана от към този момент 34 093 фенове и има 327 128 лв. доходи за десетте дни у нас.

На четвърто място измежду най-гледаните филми е друга анимация - "Г-н Беля ". Приключенията на домашно и доста глезено куче, което попадайки на улицата би трябвало да се оправи с живота там, са към този момент втора седмица на екраните у нас и за това време са гледани от 9 244 фенове и има 92 408 лв. доходи.

Втората премиера от предишния уикенд - българският "Писма от Антарктида ", е на пето място в топ 10. Филмът, в който майка крие от сина си, че татко му е мъртъв, и това се навързва с поредност от неистини, с цел да се стигне до развръзката, е гледан от 1 902 фенове и има 17 243 лв. доходи за първите три дни на екран.

На шесто място е драмата по автентичен случай "Да свалиш Уолстрийт ". Черната комедия, в която група нюйоркски стрийптизьорки намират метод да се оправят с финансовата рецесия, като обират брокери от Уолстрийт до момента в който те са в безпомощно положение, е към този момент месец на екраните у нас и за това време са я гледали 37 360 фенове и има 340 008 лв. доходи.

Бразилският трилър "Към звездите " е на седмо място. Случващото се с героите на Брад Пит, Томи Лий Джоунс, Доналд Съдърланд, Лив Тайлър сред Земята, Луната, Марс и края на Слънчевата система е проследено към този момент от 32 979 фенове и има 337 826 доходи за месец у нас.

Осмо място след осем седмици на екраните у нас е за "Angry Birds: Филмът 2 ". Анимацията с познатите от първата част герои, които този път се преконфигурират, с цел да спрат леденото настъпление от орловия остров е гледана от 72 820 фенове и има 669 686 лв. доходи.

Девето място е за престояващия към този момент 13 седмици измежду първите 10 римейк на анимацията от 1994 година - "Цар Лъв ". Осъвременената, само че непроменена история за другарството и взаимопомощта, за положителното и неприятното, е гледана от 291 550 фенове и има 2 880 541 лв. доходи.

Десета позиция е за трилъра "То: част втора " по претекстове от книгата на Стивън Кинг. Изпълненият с реминисценции роман за случилото се сред 30 години с едни и същи хора, борещи се със злокобния смешник Пениуайз, е към този момент месец и половина на екраните и за това време е гледан от 65 583 фенове и има 595 282 лв. доходи.

Извън първите 10 е третата премиера от предишния уикенд - полският "Сърце от обич ". Биографичната дама за пърформанс-артистите Войчех Баковски и Зузана Бартошек е гледана от 50 фенове и има 316 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР