Създаденият по едноименния роман от тетралогията на Анна Тод -

...
Създаденият по едноименния роман от тетралогията на Анна Тод -
Коментари Харесай

След пренареди предпочитанията на кинопубликата у нас

Създаденият по едноименния разказ от тетралогията на Анна Тод - "След ", е най-гледаният филм у нас след предишния уикенд, сочат систематизираните данни от киносалоните. Историята на Теса, която след запознанството с Хардин, премисля живота и задачите си, е гледана от 16 672 фенове и има 152 194 лв. доходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е анимацията "Парка на чудесата ", друга премиера от предишния уикенд. Приключенията на Джун, която открива прикрит от света магичен увеселителен парк, са гледани от 11 458 фенове и регистрира 116 924 лв. от билетите им след първите три дни.

Отличникът зад Океана - трилърът "Проклятието на плачещата жена " е на трета позиция у нас след премиерата му предишния петък. Създаденият по известна латиноамериканска легенда филм за обществена работничка от Лос Анджелис през 70-те години на предишния век, която влиза в прикосновение със злокобната Ла Йорона, е гледан от 4 936 фенове и има 46 184 лв. доходи след първите три дни у нас.

Българският "Лошо момиче " е на четвърта позиция по зрителски интерес след втория му уикенд по екраните. Историята на Жожо, която се спуска по пътя на опиатите и проституцията, откакто става жертва на принуждение, е гледана от към този момент 24 174 фенове и има 209 349 лв. доходи.

На пето място е екшънът "Шазам! ". Случващото се с 14-годишният сирак Били, откакто 3000-годишен вълшебник се "заселва " в тялото му, е гледано от към този момент 37 573 фенове и има 441 178 лв. доходи за трите седмици на екраните у нас.
Шесто място е за трилъра "Гробище за домашни любимци " по претекстове от книгата на Стивън Кинг. "Преобразяването " на семейство Крийд след прекосяването на мъртвите им тела през антично светилище е гледано от 41 908 фенове и има 384 119 лв. доходи след третия уикенд у нас.

Седмо място е за приключенският "Дъмбо ". Популярният още от началото на 40-те на предишния век анимационен воин, оживял този път в игрална версия, е гледан от 50 073 фенове и има 501 820 лв. доходи за месец у нас.

Осма позиция е за българския "Уют " на режисьора Камен Донев. Сатиричният взор върху панелно-милионерска история, в която има женитба, бебе, обич, невярност, е към този момент пета седмица на екраните и за това време е гледана от 66 536 фенове и регистрира 609 534 лв. доходи от билетите им.

На девета позиция е "Хелбой " по претекстове от едноименния филм на Гийермо дел Торо от 2004 година и комиксите на Майк Мигнола от 90-те години на предишния век. Войната на свръхестествения воин със зла магьосница е гледана от 9 607 фенове и има 90 521 лв. доходи за десетте дни у нас.

Десета позиция е за комедията "Малката огромна работа ". Разменянето на самоличности по извънреден метод сред две дами - безсъвестен медиен началник и 13-годишна тийнейджърка, е гледано от 5 594 фенове и има 43 511 лв. доходи за двете седмици у нас.

Извън първите 10 е четвъртата премиера от предишния уикенд - историята за серийния палач от Хамбург Фриц Хонка - "Златната ръкавица ", който е гледан от 49 фенове и има 377 лв. доходи. Петата премиера от предишния петък - българският "Животът е един безконечен танц " за групата "Сентиментъл Суингърс ", е гледан от 61 фенове и има 470 лв. доходи. Шестата премиера - българският "Малко шанс за по-късно " по описа на Палми Ранчев, е гледан от 27 фенове и има 194 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР