Създадената от бившия вицепремиер Меглена Кунева партия ДБГ подкрепя кандидатурата

...
Създадената от бившия вицепремиер Меглена Кунева партия ДБГ подкрепя кандидатурата
Коментари Харесай

ДБГ вижда БСП като идеологически опонент, но подкрепя Манолова

Създадената от някогашния вицепремиер Меглена Кунева партия ДБГ поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, тъй като тя " може да работи за хората и може да трансформира институции ". Социалистите са " идеологически конкурент " на дребната дясна партия, само че на тези избори дружно поддържат Манолова, която била " цивилен претендент с ляво минало ".

Такива тези разви ръководителят на ДБГ Димитър Делчев пред бТВ.

" Това, което ние желаеме в София, е Столичната община да се промени и да се разбие корупционният модел на ръководство. Затова съвсем единомислещо взехме решение да подкрепим Мая Манолова ", сподели Делчев.

Според него ДБГ няма пресечни точки с Българска социалистическа партия, макар че за тези избори действително застават зад една и съща кандидатура. " Българска социалистическа партия са наш идеологически конкурент ", сподели Делчев.

Той акцентира, че предлага на Манолова платформа за гражданско ръководство, в която са включени политиките, значими за десните хора. Сред тях са цялостен одит на общинските предприятия и доизграждане на околовръстния път на столицата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР