Създадена през септември 2015 г., Amazfit предлага няколко серии интелигентни

...
Създадена през септември 2015 г., Amazfit предлага няколко серии интелигентни
Коментари Харесай

Достъпни смарт устройства, подхождащи на всеки стил

Създадена през септември 2015 година, Amazfit предлага няколко серии интелигентни часовници и гривни от ежедневна до спортна приложимост навън, както и различен образован хардуер, обвързван със спорта и здравето, в това число спортни слушалки TWS, интелигентни пътеки за тичане, интелигентни везни и спортна екипировка. С цялостна гама от продуктови оферти и извънреден продуктов опит, Amazfit усилва способността си да задоволи другите потребности на другите групи консуматори.

С извънреден дизайн и направа, смарт часовниците Amazfit са спечелили доста награди, като немската премия за промишлен дизайн iF и премията Red Dot Design.

Понастоящем продуктите на Amazfit излизат на пазарите на повече от 70 страни и райони, в това число Съединени американски щати, Германия и Япония. Според отчет за следене на пазара на носими устройства на IDC през първата половина на 2020 година часовниците Amazfit претендират за максимален дял от пазара за часовници за възрастни в Италия, Испания, Индия и други страни и райони, а също по този начин са измежду най-хубавите артикули в Китай, Германия, Франция, Русия и Бразилия.

Amazfit разгласи новите си водещи интелигентни часовници GTS 2 и GTR 2 на събитие в Китай преди няколко месеца и единствено четири седмици по-късно устройствата излязоха от вътрешния пазар, насочвайки се към Съединени американски щати и Обединеното кралство.
 Достъпни смарт устройства, подхождащи на всеки жанр

Компанията има още по-големи проекти за своята гама GT 2 и удостовери, че ще показа „ повече артикули GTS 2 и GTR 2 “ по време на CES 2021.

Устройствата, които чакаме да забележим, са GTS 2e и GTR 2e - по-евтините версии, лишени от Wi-Fi, които към този момент дебютираха в Китай. Те споделят външния тип с братята и сестрите си от гамата, само че заради лимитираните благоприятни условия за свързване, животът на батерията се удължава доста.

Друго устройство, ​​което се надяваме да забележим, е Amazfit GTS 2 mini - той е по-малък вид на GTS 2 и към този момент се продава засилено в Индия. Някои пазари обаче към момента го нямат и би било отлично да забележим по-голямо портфолио на Amazfit по целия свят.

Zepp, друга марка под чадъра на Xiaomi, също ще дебютира на CES 2021, където ще показва „ амбициозната си визия и най-новите допълнения към своята серия интелигентни часовници “. Zepp Z към този момент се продава в Съединени американски щати, само че ще забележим появяването на Zepp E Square и Zepp E Circle.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР