Създаден за връзка и забавление, Galaxy Tab S5e разполага с

...
Създаден за връзка и забавление, Galaxy Tab S5e разполага с
Коментари Харесай

Samsung представя новия стилен Galaxy Tab S5e

Създаден за връзка и развлечение, Galaxy Tab S5e разполага с интелигентни функционалности в по-тънка и по-лека рамка
Samsung разгласи Galaxy Tab S5e – по-тънък, по-лек и планиран с интелигентни функционалности, с цел да те държи обвързван. Включвайки огромния 10,5-инчов екран и с голям потенциал на батерията, Galaxy Tab S5e е основан за богати и потапящи развлечения, тъй че да се наслаждавате на  увлекателното наличие без компромис.

„Tab S5e е таблет от най-голям клас с грациозен дизайн и мощни функционалности, налични на нова цена“, сподели DJ Koh, президент и основен изпълнителен шеф на отдела за IT и мобилни връзки в Samsung Electronics. „За консуматори, които желаят интелигентно свързване, с цел да могат да реализират повече, Tab S5e идва с огромен, хубав екран за същинско премиум развлечение. “
Изискан дизайн
Със своя прелестен, обновен дизайн, Tab S5e въплъщава деловитост и жанр. С необикновено тънкия 5,5 мм грациозен железен корпус и с тегло единствено 400 грама, Tab S5e е извънредно преносим, устойчив и създаден  лесно да добавя метода ви на живот. Предлага се в редица свежи и съвременни монохроматични цветове, включващи сребисто, черно и златно, като можете да изберете стила, който Ви подхожда най-добре.

Отличавайки се с продължен живот на батерията издържащ до 14,5 часа, Tab S5e е усъвършенстван за дълготрайна работа, като ви дава свободата да разглеждате онлайн, предавате и получавате наличие или да играете по-дълго.
Вградената просветеност
Tab S5e ви разрешава да поемете цялостен надзор над вашия цифров свят. Като първи таблет на Samsung, който разполага с новия Bixby 2.0, Tab S5e предлага по-интелигентен и по-удобен метод за взаимоотношение и служи като съвършен център за ръководство на обвързваните домашни устройства. Включете тв приемника и oсветлението по едно и също време с Quick Command, която ви разрешава да персонализирате няколко дейности с една команда – правейки гласовия надзор вкъщи още по-бърз, по-лесен и по-удобен за вас. Когато би трябвало да свършите доста нещата, клавиатурата (продава се отделно) дружно със Samsung DeX ви дават чувство, сходно на личен компютър. С непрекъснатост на позвъняванията и известията можете да отговорите на повикване или на известие непосредствено от таблета си – даже когато телефонът ви е надалеч от вас или обвързван към друга Wi-Fi мрежа.
Още по-добро развлечение
Независимо дали става въпрос за филм или обичан ефирен сериал, можете да се насладите изцяло и в изключителни елементи на емблематичния и потапящ Super AMOLED екран на Samsung  със съответствие на екрана 16:10 и без забележим начален бутон за отключване. Tab S5e предлага 10,5-инчов безрамков екран и 81,8% съответствие на екрана към тялото за усъвършенствано, потапящо преживяване при гледане, изцяло покрай действителността. С Tab S5e можете да  използвате  YouTube Premium гратис до 4 месеца. Така може да се наслаждавате на цялото си обичано наличие в YouTube, YouTube Music и YouTube Gaming без ограничавания и със зашеметяваща изясненост на картината.

Tab S5e е съвършено допълнен с богат и компактен тон, с помощта на своите Quad Speakers, настроени с автоматизирано завъртаща се стерео технология за мощен, по-силен тон, който се приспособява към това по какъв начин държите таблета (портрет / пейзаж). Tab S5e  идва и с Dolby Atmos интеграция и тон от AKG, за потапящ 3D тон и професионално уравновесено аудио. С авансово конфигуриран Spotify и безвъзмезден премиум абонамент за до 3 месеца за нови консуматори, Tab S5e ви разрешава да слушате обичаните си мелодии непрестанно, на всички места.


Наличност
Tab S5e ще бъде наличен на избрани пазари, в това число Съединени американски щати, Германия и други страни от 2-рото тримесечие на 2019 година. Продуктът се чака на българския пазар още през април тази година.
Samsung Galaxy Tab S 5e продуктови спецификации

DISPLAY10.5 ” WQXGA Super AMOLEDCHIPSET64bit Octa-core processor (2×2.0 GHz  & 6×1.7 GHz)MEMORY / STORAGE4GB + 64GB or 6GB + 128GB,

microSD up to 512GBCAMERARear: 13MP

Front: 8MPPORTUSB3.1 (Type C), POGO

Type-C headset connector ProvidedSENSORSAccelerometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, RGB Light SensorWIRELESS CONNECTIVITYWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MU-MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth v5.0GPSGPS, Glonass, Beidou, GalileoDIMENSION, WEIGHT245.0 x 160.0 x 5.5mm

400gBATTERY7,040mAh, Fast ChargingOS/UPGRADEAndroid 9.0ACCESSORIESBook cover Keyboard, POGO Charging Dock, Slim cover, Book cover (not included)VIDEORecording: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

Playback: UHD 4K (3840×2160) @ 60fpsAUDIO4 speakers sound by AKG, Dolby Atmos®
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР