“ създаде достатъчно положения, но не вкара”, заяви старши треньорът

...
“ създаде достатъчно положения, но не вкара”, заяви старши треньорът
Коментари Харесай

Все трябваше да вкараме поне един гол, ядосва се Симеоне

“ сътвори задоволително положения, само че не вкара”, съобщи старши треньорът на тима след равенството 0:0 против в мач от група " А " на Шампионската лига. Той добави, че отсъствието на някои основни футболисти не може да бъде опрощение.

" Шампионската лига е доста забавен и доста сложен шампионат. В последните си два мача Атлетико сътвори задоволително положения за победа, само че в този момент ни липсваше прохлада, а сякаш и акуратност пред вратата на Локомотив. През първите 20 минути обаче имахме шансове за гол, от които бяхме длъжни да се възползваме ", сподели Чоло.

" Да, вратарят им игра ужасно, само че все трябваше да вкараме гол. Е, стигнахме до подобен, само че имаше засада. Байерн си свърши работата и за разлика от тях ние ще би трябвало да гоним още класирането”, добави наставникът.

Запитан дали е мъчно да играе без централен нападател поради многото проблеми в тима, той отговори: " Анхел Кореа и играха добре. Не можем да се оплакваме, когато не извличаме максимума от наличните играчи. Срещу бяхме в същото състояние, само че вкарахме голове. Не бива да губим време да се жалваме за тези футболисти, които не са разполагаем ". Шампионска Лига 4 кръг, сряда 25 ноември  Атлетико Мадрид 0:0краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР