Съюзниците на Израел го призоваха да избягва ескалация на напрежението

...
Съюзниците на Израел го призоваха да избягва ескалация на напрежението
Коментари Харесай

Съюзниците на Израел призоваха за сдържаност

Съюзниците на Израел го приканиха да заобикаля ескалация на напрежението след масираната офанзива на Иран. Според Техеран западните страни би трябвало да оценят въздържанието, което показва по отношение на еврейската страна.
Прочетете още
Съюзниците на Израел, в това число Франция, Германия и Англия приканиха еврейската страна да се въздържа от дейности, които биха повишили напрежението в района. Русия и Китай, които има по-близки връзки с Иран, също приканиха за въздържаност.

А генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш съобщи, че светът не може да си разреши повече войни:

" Близкият изток е на ръба. Хората в района са изправени пред действителна опасност от разрушителен пълномащабен спор. Сега е моментът опасността да бъде обезвредена, а напрежението да деескалира. Сега е времето за оптималната въздържаност ".

По-рано представител на израелския кабинет акцентира, че Израел самичък ще реши по какъв начин да пази народа си. Според опозиционния водач Яир Лапид държавното управление на премиера Бенямин Нетаняху показва цялостна липса на възпиране след офанзивата на Иран. Лапид също по този начин упрекна Нетаняху, че силите му упражняват терористично принуждение против палестинците в окупирания Западен бряг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР