Съюзниците на бившия президент Доналд Тръмп казват, че решението на

...
Съюзниците на бившия президент Доналд Тръмп казват, че решението на
Коментари Харесай

„Единственото нещо, което остава да се направи“: Кампанията на Тръмп насочва огъня си към Ники Хейли, за да притъпи възхода й

Съюзниците на някогашния президент Доналд Тръмп споделят, че решението на акцията му да стартира да удря Ники Хейли отразява нова динамичност в конкуренцията за президент на Републиканската партия.

Хейли, някогашният губернатор на Южна Каролина, изпревари губернатора на Флорида Рон ДеСантис за второ място, считат те, и се обрисува като най-силния противник на Тръмп в ранните състезания за номиниране, които стартират 15 януари в Айова.

Новата действителност, споделиха половин дузина хора от акцията на Тръмп и други съгласувани сътрудници, е, че Хейли — не ДеСантис, който е заложил триумфа на акцията си на мощно показване в Айова — е позициониран да приключва на второ място след Тръмп там, като може би ще я издигне на първичните избори в Ню Хемпшир идната седмица, в които анкетите към този момент я демонстрират на второ място.

Тази седмица екипът на Тръмп разкри 30-секундна реклама в Ню Хемпшир, която демонстрира, че Хейли е слаба във връзка с имиграцията. Атакат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР