Съюзници на вкарания в затвора руски опозиционер Алексей Навални призоваха

...
Съюзници на вкарания в затвора руски опозиционер Алексей Навални призоваха
Коментари Харесай

Съюзници на Навални зоват да се гласува за комунистическата партия

Съюзници на вкарания в пандиза съветски опозиционер Алексей Навални приканиха руснаците да гласоподават за комунистическата партия на парламентарните избори тази седмица, с цел да се утежни изборният резултат на ръководещата партия " Единна Русия ", съобщи Ройтерс.

Кампанията на Навални за " мъдро гласоподаване " има за цел да ускори резултатите на политическите сили, които могат да се опълчват на " Единна Русия ", която сега разполага с три четвърти от местата в долната камара на съветския парламент и господства съветския политически живот, съобщи Dariknews.bg.

Инициативата е едно от дребното неща, които могат да създадат Навални и неговите съдружници, с цел да повлияят на резултата от изборите. Опозиционерът е в пандиза, а обвързваните с него организации бяха оповестени за " екстремистки " и сложени отвън закона.

" Милиони хора в Русия ненавиждат " Единна Русия ", съобщи във видеоклип съдружникът на Навални Алексей Волков, като показа лист от претенденти, явяващи се на изборите, които съгласно екипа на Навални имат максимален късмет да победят претендентите на " Единна Русия ". Повечето от тези претенденти са от Комунистическата партия на Руската федерация. " Обяснете на всички, които са недоволни от протичащото се в страната, че би трябвало да отидат и да гласоподават на тези избори ", сподели още Волков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР