Съюзът няма кризисен план и това прави ситуацията на България

...
Съюзът няма кризисен план и това прави ситуацията на България
Коментари Харесай

Радев и Орбан искат реформа в миграционната политика на ЕС

Съюзът няма спешен проект и това прави обстановката на България сложна, считат двамата водачи, които през днешния ден се срещнаха в Будапеща.
Виктор Орбан дискутира през днешния ден „ незадоволителното справяне “ на миграционната рецесия от страна на Европа, унгарско-българските връзки и енергийни въпроси с българския президент Румен Радев в Будапеща, заяви представителят на унгарския министър председател, представен от локални медии и Нова телевизия.

Орбан и Радев се съгласиха, че Европа не е съумяла да направи изчерпателен прогрес в разрешаването на миграционната рецесия през последните години, до момента в който опасността от миграция към момента съществуваше. Двамата водачи са на едно мнение и по въпроса, че Европейски Съюз няма спешен проект при положение на неочакван миграционен напън над Стария континент и това прави обстановката за България „ извънредно сложна “.

Орбан е уверил Радев, че унгарското държавно управление продължава да вижда България като съдружник в казуса с миграцията и е готово да помогне на София по всевъзможен вероятен метод.

Радев на собствен ред похвалил икономическите достижения на Унгария и уточни, че фамилните дотации в страната са високо ценени у нас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР