“Съюзът на свободните демократи“ подписва в понеделник предизборно споразумение с

...
“Съюзът на свободните демократи“ подписва в понеделник предизборно споразумение с
Коментари Харесай

Стефан Янев се прегърна със Стефан Софиянски за изборите


“Съюзът на свободните демократи “ подписва в понеделник предизборно съглашение с партия “Български напредък ” за общо явяване на парламантарните избори. ССД бе учредена от Стефан Софиянски  Стефан Софиянски Стефан е наследник на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра, когато напусна Съюз на демократичните сили преди повече от 20 години, написа " Медиапул ". 

Сегашният водач на ССД Радослав Кацаров и водача на “Български напредък ” ще подпишат в понеделник съглашение за политическо съдействие за идните парламентарни избори.

“Надявам се идващия парламент да излъчи по този начин нужното на страната ни в този миг постоянно държавно управление. Смятам обаче, коалиция “Български напредък ” може да даде непоклатимост на ръководството, ” разяснява ръководителят на ССД Радослав Кацаров, представен от партйния му пресцентър.

Той изрази убеденост, че с общи старания дружно с сътрудниците, обединението ще реализира задачите си на тези избори. ССД поема ангажимент структурите и да окажат поддръжка на Политическа партия “Български напредък ” по време на предизборната акция. Двете обединения изяснява, че ще организират политика, основана на български консерватизъм и възобновяване на доверието в институциите. ССД попадна в Народното събрание през 2005 година в коалиция с Български земеделски народен съюз на Анастасия Мозер и Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР