Съюзът на руските пивовари се обърна към руския премиер Михаил

...
Съюзът на руските пивовари се обърна към руския премиер Михаил
Коментари Харесай

Руски пивовари се молят да не им ограничават продажбите

Съюзът на съветските пивовари се обърна към съветския министър председател Михаил Мишустин с искане да не се лимитира продажбата на законен алкохол по време на пандемията от ковид. Според представители на промишлеността това ще докара до банкрут на техните предприятия, редуциране на работни места, както и до увеличение на потреблението на незаконен алкохол от популацията, съобщи БГНЕС.
" Съюзът на съветските пивовари изрично се опълчва на всевъзможни начинания и ограничения за ограничение на законната продажба на алкохолни питиета, в частност на бира, по време на пандемията от ковид. Такива стъпки ще доведат до банкрута на множеството пивоварни, увеличение на безработицата и увеличение на потреблението на рискови за здравето сурогати. Съюзът на съветските пивовари е най-големият съдружие с нестопанска цел на участниците в съветската пивоварна промишленост - молим Ви да въведете единни федерални правила за оборота на пивоварните в Русия по време на битката против пандемията от ковид. Това ще поддържа законните производители на бира и ще отбрани потребителите от противозаконни, рискови алкохолни артикули ", се споделя в настояванията.
Според сектора, едно работно място в пивоварството основава към 10 работни места в свързани браншове: селско стопанство, логистика, търговия, пакетиране. Около 40 000 души са директно заети в пивоварството. Това значи, че още 400 000 души имат работа с помощта на пивоварите. Освен това възбраните на районните управляващи ще понижат приноса на пивоварната промишленост в съветската стопанска система, която от началото на 2010 година, съгласно Института за икономическа политика, годишно съставлява към 1% от Брутният вътрешен продукт.
" В същото време задачите, оповестени от районните управляващи за понижаване на потреблението на алкохолни питиета от жителите, няма да бъдат реализирани, защото популацията има всички благоприятни условия за бързо прекосяване към незаконни мощни алкохолни питиета ", гласи изказването на пивоварите.
Още: " Официално: Над 1 000 000 заболели от ковид в света, в Китай на следващия ден е ден на печал "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР