Съюзът на офицерите от резерва Атлантик излезе с нарочна декларация,

...
Съюзът на офицерите от резерва Атлантик излезе с нарочна декларация,
Коментари Харесай

Офицерите от резерва Атлантик: Маските паднаха, светът видя античовешката същност на режима на Путин и обкръжението му

Съюзът на офицерите от запаса " Атлантик " излезе с нарочна декларация, в която осъди режима на Путин и варварското принуждение за завземане и покоряване на мозъците на хората, визирайки последните зверства, осъществени от съветски бойци в освободените от окупатора украйнски територии, измежду които и Буча, станали притежание на целия свят.

Вижте цялостния текст:

Д Е К Л А Р А Ц И Я
НА СЪЮЗ НА ОФИЦЕРИТЕ ОТ РЕЗЕРВА „ АТЛАНТИК “

Маските паднаха! Античовешката същина на режима на Путин и неговото обграждане се появи след освобождението на окупираните от съветската войска територии. Масовите гробове и разстрелите на цивилни жители от войските на окупатора е най-яркото проявяване на антихуманната същина на „ путинисткия съветски свят “, който се пробва посредством варварско принуждение да завладее/да подчини/ мозъците на хората. Тези проявления на съветската войска демонстрират дълбоката ерозия в съветската войска и съветското общество. Общество, в което античовешкото произлиза от концепциите на един единствен човек. Идеи, които за жалост се изповядват от обособени български интелектуалци и политици.

Като осъждаме тези прояви на геноцид призоваваме българската страна да се ангажира с разкриването на военните закононарушения на съветската войска във войната в Украйна, като изпрати свои проверяващи екипи за тяхното документиране и следващо гонене на военнопрестъпниците.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР