Съюзът на международните превозвачи заявява намерението си да протестира в

...
Съюзът на международните превозвачи заявява намерението си да протестира в
Коментари Харесай

Съюзът на международните превозвачи заявява намерение да протестира в Брюксел

Съюзът на интернационалните превозвачи декларира желанието си да стачкува в Брюксел дружно с сътрудници от другите наранени страни от Източна Европа от готвените нови регулации – пакетът „ Мобилност “. Причината за тяхната позиция е решението на евродепутатите от края на предходната седмица да откажат мандат на транспортната комисия на Екологичен потенциал по текстове, които за първи път позволиха компромис във връзка с българските претенции.
Протестът в Брюксел ще е последна мярка, сподели пред БНР Ангел Траков – ръководител на Съюза на интернационалните превозвачи. По думите му първо ще се върви по пътя на разговора.

“Готови сме на крайни ограничения. Ако продължаваме да търсим решение на казуса в развой на разговор и с поддръжката на страната, на държавното управление, на всички властови равнища би трябвало да се обединят българските политици и евродепутати, с цел да реализираме някакви резултати. Ако това не даде резултат, ще протестираме този път в Брюксел. Ще търсим съидейници и от другите наранени държави-членки. Трябва да бъдем чути и би трябвало да се разбере, че сме притиснати до стената “.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР