Съюзът на германските кабинни екипажи - НЛО призовава за петчасова

...
Съюзът на германските кабинни екипажи - НЛО призовава за петчасова
Коментари Харесай

Съюзът на кабинните екипажи на Lufthansa готви стачка в Мюнхен и Франкфурт

Съюзът на немските кабинни екипажи - НЛО приканва за петчасова стачка в неделя на немския транспортьор Lufthansa, оповестява съюзът в нарастващ спор за възнаграждение, оповестява " Ройтерс ".

Служителите на полети и охранителите в най-големите центрове на Lufthansa, Франкфурт и Мюнхен, са призовани да вземат участие в стачката, декларира заместник-шефът на НЛО Даниел Флор.

Lufthansa назова плануваната стачка противозаконна и съобщи, че ще се опита да извърши цялостния си полетен график .

Най-голямата немска самолетна компания, която предизвести за облагите си по-рано тази година, н амалява разноските, с цел да се оправи с острата ценова конкуренция и високите цени на горивата в бранш , в който се следи срив на редица по-малки самолетни компании .

Флор добавя, че са вероятни спомагателни апели за стачки до петте самолетни компании на групата когато и да е , като съюзът ще разиска ще разиска по-сериозни дейности през идната седмица.

Съюзът желае от самолетната компания нарастване на заплащането с 1,8% за интервал от половин година.

В други самолетни компании от немската група съюзът е в спор по въпроси , в това число възнаграждение, както и проекти за работа на ненапълно работно време и пенсионни проекти , изяснява Флор.
 Стачка блокира 8 летища в Германия
Стачка блокира 8 летища в Германия

Има анулирани полети и у нас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР