Съюзът на демократичните сили (СДС) се обявява против пълзящото въвеждане

...
Съюзът на демократичните сили (СДС) се обявява против пълзящото въвеждане
Коментари Харесай

СДС притеснени от пълзящото въвеждане на джендър образование

Съюзът на демократичните сили (СДС) се афишира срещу пълзящото въвеждане на джендър обучение и тематики, неприсъщи на обичайните български разбирания и полезности.

В прессъобщение от партията пишат, че се обръщат към всички български министерства, институции, НПО-та, специалисти, жители и други, които са ангажирани с проблематиката на българската просветителна система. Поводът за обръщението - абсурдът с брошурите, които бяха публикувани в някои учебни заведения и които, съгласно партията, съдържат непочтено наличие.

Съюз на демократичните сили вижда в разпространяването на брошурите провокация, без значение дали те са били пуснати след недовиждане или целеустремено. Не трябвало българските деца да се трансформират в заложници на разнообразни ползи. Децата трябвало да учат и порастват умерено и щастливо.

" Въпреки опитите на избрани среди да заблудят обществото, че сходни акции са безвредни, ние сме уверени, че това не е по този начин ", безапелационни са от партията.

Според Съюз на демократичните сили половото държание може да се манипулира и даването на малолетни на всевъзможни аудио-визуални материали, които биха могли да се употребяват с тази цел, е извънредно нездравословно. Авторитетът на учебното заведение бил задоволителен, тъй че децата да одобряват нещо за норма, без да се почувстват подтикнати да опитват. Затова както порнографията, по този начин и опциите за манипулиране на половата ориентировка не трябвало да са налични до децата, тъй като изкривяват тяхната визия и отношение към любовта и фамилията.

Още по-притеснително било това, че такива материали се дават от името на институции, което придавало внушението, че това е държавна политика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР