Съюзът на българските журналисти връчи своите годишни награди в Деня

...
Съюзът на българските журналисти връчи своите годишни награди в Деня
Коментари Харесай

БНТ с награди от Съюза на българските журналисти

Съюзът на българските публицисти връчи своите годишни награди в Деня на националните будители и Деня на българската публицистика.

Голямата премия на името на " Йосиф Хербст " получи Дамян Обрешков - дълготраен редактор на в. " Труд ". Българска национална телевизия получи 3 специфични оценки - за своята 60-годишнина, както и за излъчвания " Нощни птици " и " Лека нощ, деца ". Водещата на " По света и у нас " Филипа Иванова получи премията за млад публицист. Операторът Миглена Гайдарова беше отличена за операторско майсторство.
Филипа Иванова, водещ на " по света и у нас ": Наградата за млад публицист е самопризнание, само че и голяма отговорност. За мен е същинско наслаждение да я получа, защото специалността на водещ не е само механично поднасяне на информация към аудиторията, а изисква ежедневна отдаденост, възторг и посвещаван на това, което правиш. Българска национална телевизия е една същинска емблема за това по какъв начин се прави качествена публицистика всеки ден. Милена Гайдарова, оператор, Българска национална телевизия: С сътрудника Йордан Димитров и предаването " България от край до край " стигаме до едва познати места от красивата ни страна, чуваме мъдростта на хората, откриваме техните болки, проблеми, от време на време бръчките на самотните дами приказват повече от тях самите, по тази причина в моите фрагменти аз поставям доста топлота и деликатност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР