Съюзът на българските журналисти със свое решение ще удостои посмъртно

...
Съюзът на българските журналисти със свое решение ще удостои посмъртно
Коментари Харесай

Награждават посмъртно убитата русенска журналистка Виктория

Съюзът на българските публицисти със свое решение ще удостои посмъртно Виктория Маринова с приз за изявена гражданска позиция на гала по връчването на годишните си награди, оповестява " Монитор ", базирайки се на нейни сътрудници от предаването „ Детектор “ по русенската телевизия TVN, на което Вики бе водеща.

„ Дори и да не беше публицист по специалност, Вики беше подобен по предопределение и сърце и сигурно това самопризнание е справедливо, без умишлено да е търсено “, споделят те.

На страницата на предаването сътрудниците й разгласяват картичка с думи на признателност и благодарност към Виктория от децата и екипа на Центъра за настаняване на деца и младежи с увреждания, прочут в Русе като Розовата къща. Това е една от последните благотворителни начинания на Виктория.

„ Детското самопризнание и любов е удостоверение за голямото й сърце, късчета от което ще носим стотици, а даже хиляди хора, които я познавахме! ", пишат публицистите.

Церемонията по награждаването ще бъде на 9 ноември от 18,00 часа в постройката на Съюз на българските журналисти на ул. „ Граф Игнатиев “ 4 в София. Най-вероятно на церемонията ще участва сътрудник на Виктория от предаването „ Детектор “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР