Сайтът на World Snooker Tour публикува предварителен календар за сезон

...
Сайтът на World Snooker Tour публикува предварителен календар за сезон
Коментари Харесай

Поне 19 снукър турнира са предвидени за сезон 2020/21


Сайтът на World Snooker Tour разгласява прелиминарен календар за сезон 2020/21, като прецизира, че има планувани 11 шампионата до края на годината, само че не се подсигурява провеждането на всичките.

Първият шампионат за 2021 година ще бъде “Мастърс”-ът в “Александра Палас”, Лондон. Между януари и март ще има най-малко шест събития: Германския Мастърс, Откритото състезание на Гибралтар, Shoot Out, Откритото състезание на Уелс, Шампионата на играчите и Шампионата на тура.

Все още няма интернационалните спортни събития на територията на Китай, само че при започване на март месец е оставено свободно място в календара за вероятно три шампионата там. Потенциално 19 шампионата могат да се проведат в границите на сезон 2020/21, който приключва със Световното състезание в Шефилд.

Първият кръг на Шампионата на Обединеното кралство ще бъде извършен в Милтън Кийнс сред 23 и 26 ноември. Вторият кръг стартира на 28 ноември и ще се играе в зала “Барбикан” в Йорк, както и остатъкът от шампионата до 6 декември. Още не е ясно дали ще има аудитория.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР