Сайтът на руската Федералната служба за сигурност е ударен от

...
Сайтът на руската Федералната служба за сигурност е ударен от
Коментари Харесай

Хакнаха Федералната служба за сигурност на Русия

Сайтът на съветската Федералната работа за сигурност е ударен от хакерска офанзива.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1323
На интернет страницата на силовата институция се появи отпратка към формалния канал на украинския президент Володимир Зелески в рускоезичната обществена мрежа " Вконтакте ".



Недостъпни са и уеб страниците на Кремъл (администрацията на съветския президент Владимир Путин ", министерствата на защитата, вътрешните работи и правораздаването.

По-рано през днешния ден уеб страниците на най-големите съветски държавни медии станаха недостъпни. Сред засегнатите са РИА Новости, Газета.ру и ТАСС.

На този стадий никой не е поел отговорността за офанзивите.

По-рано от групировката Anonymous обявиха, че афишират кибервойна на Русия поради експанзията на Москва против Украйна.

Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1323  Украйна: Ударени са два жилищни квартала в Харков, има починали и ранени Украйна: Ударени са два жилищни квартала в Харков, има починали и ранени  Латвия разреши на жителите си да пътуват до Украйна, с цел да вземат участие в бойните дейности Латвия разреши на жителите си да пътуват до Украйна, с цел да вземат участие в бойните дейности  Роман Абрамович се включи в търсенето на спокойно решение сред Москва и Киев Роман Абрамович се включи в търсенето на спокойно решение сред Москва и Киев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР