Сайтът на Международната федерация по волейбол (FIVB) също отрази посещението

...
Сайтът на Международната федерация по волейбол (FIVB) също отрази посещението
Коментари Харесай

Жестът на Любо Ганев отразен и от сайта на FIVB

Сайтът на Международната федерация по волейбол (FIVB) също отрази визитата на Ари Граса в България. Шефът на FIVB изгледа няколко от мачовете у нас, като организира и няколко срещи. Една от тях беше с легендата Любо Ганев. Вицепрезидентът на БФВолейбол подари на значимия посетител първокласната си книга-фотоалбум " Светът отвисоко ", която бразилецът стартира незабавно да разлиства, преглеждайки я с огромен интерес.

Сайтът на Международната федерация по волейбол отбелязва, че Граса е получил и специфичен признателен плакет от министъра на младежта и спорта на България Красен Кралев.

На уеб страницата на FIVB попада и фотографията от момента, в който Любо Ганев подарява книгата си на значимия посетител:


Припомняме, че на следващия ден от 15 часа в зала " Арена Армеец " ще се състои формалното показване на 200-страничното издание. Книгата-фотоалбум за Любо Ганев е събрала неповторими снимки и стотици невероятни, куриозни, доста смешни и поучителни истории от живота на звездата. Авторите Владимир Памуков, Тодор Шабански и доайенът на спортната снимка Бончук Андонов демонстрират именития състезател със фотоси и истории, множеството от които се разгласяват за първи път.





Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР