Саймън Лаприс, жител на Монреал, Канада, се превърна в Интернет

...
Саймън Лаприс, жител на Монреал, Канада, се превърна в Интернет
Коментари Харесай


Саймън Лаприс, жител на Монреал, Канада, се превърна в Интернет сензация, след като „съз

Саймън Лаприс, гражданин на Монреал, Канада, се трансформира в Интернет сензация, откакто „ сътвори “ снежен автомобил, с цел да си направи смешка със чиновниците, които разчистват снега по улиците на града. 

Причината за огромния интерес към 33-годишния мъж е, че вместо почистващите служби, автомобилът привлякъл вниманието на органите на реда.

Канадските служители на реда решили да напишат санкция на автомобила и да я сложат на предното стъкло на колата, защото е нелегално да се паркира тук-там, които са в зоната за снегопочистване.


Докато правели оглед на колата и се опитвали да схванат марката и регистрационния номер, служителите на реда осъзнали, че това в действителност е доста добре направена снежна кола, само че въпреки всичко оставили санкцията на предното стъкло. Когато Лаприс отишъл да види каква сума би трябвало да заплати, се оказало, че на бележката няма написана санкция, а думите „ Направихте ни вечерта! “.



„ Направих колата, с цел да се позабавлявам, изразявайки креативното си мислене в този хубав зимен ден. Създадох имитация на DeLorean DMC-12 (колата от кино лентата „ Назад в бъдещето “), въпреки че някои споделят, че наподобява повече на трето потомство Toyota Supra. В някои елементи на Канада обаче е неразрешено паркирането в зона за премахване на сняг при планувано разчистване. И това евентуално е била повода служителите на реда да се отбият “, съобщи Лаприс пред Buzzfeed.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР