Саймън Коуел отправи грубо копие към колежката си от Britain's

...
Саймън Коуел отправи грубо копие към колежката си от Britain's
Коментари Харесай

Саймън Коуел направи брутално копаене срещу Аманда Холдън, докато издава предупреждение за колегата си от Britain`s Got Talent

Саймън Коуел насочи жестоко копие към колежката си от Britain's Got Talent Аманда Холдън за това, че се концентрира върху външния й тип, а не върху състезателите на шоуто.

Създателят на шоуто за гении на ITV имаше мощни думи за Аманда, до момента в който се завръщат на екрани, с цел да намерят най-хубавия гений в Обединеното кралство. Той прикани водещата да се „ концентрира върху състезателите “, вместо „ да се гледа в обществените медии, до момента в който снимат “. Аманда е арбитър в Britain's Got Talent от 2007 година и в този момент седи дружно със Саймън, Алеша Диксън и Бруно Тониоли.

Преди началото на поредицата Саймън изброи нещата, които Аманда би трябвало да „ прави по-малко ". Аманда се опита да отгатне какво ще бъде в листата на Саймън, до момента в който пошегува: „ О, боже, вземете списъка… тоалетна комизъм, смях, дребен чат, боричкане всякога, когато се дръзвам, навиване, говорене за кака и пуи на бюрото. "

‌Въпреки това, нейният съ-водещ на Heart Breakfast Джейми Теакстън показа: „ Аааа! Ето какво сподели Саймън... " Саймъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР