Саяд Гариби, който е по-известен в социалните мрежи като Иранския

...
Саяд Гариби, който е по-известен в социалните мрежи като Иранския
Коментари Харесай

Хълк ще се бие с голи ръце

Саяд Гариби, който е по-известен в обществените мрежи като Иранския Хълк е подписал договорка с BKFC и ще се бие с голи ръце. Гариби е висок 1.88 см. и тежи 180 кг. Саяд е роден на 19 декември в Иран и се занимава с повдигане на тежести още от дребен. Неговата физика му печели прякорите " Иранския Хълк " и " Персийския Херкулес ".

Миналата година се появиха клюки, че той ще направи дебют в ММА против Мартин Форд, само че това по този начин и не се случи. От BKFC оповестиха, че са подписали с него и той ще дебютира по някое време през 2020 година, само че не е ясно против кого и къде. Те ще създадат събитие, което ще бъде озаглавено " Трета международна война - Съединени американски щати против Иран ". Eто какво още показа Дейвид Фелдман, който е президент на организацията:

" Това момче ще направи дебют в Bare Knuckle Fighting Championship през 2020 година. Ще организираме шоу озаглавено " Трета международна война - Съединени американски щати против Иран ". Той е най-големия трансфер в историята ни. Очакваме в действителност огромни неща от " Иранския Хълк ". "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР