Съвсем я подкараха през просото. От съобщение на Център за

...
Съвсем я подкараха през просото

снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Карлос Контрера: Съвсем я подкараха през просото

„ Съвсем я подкараха през пръсти. От известие на Център за градска подвижност ЕАД разбрах, че заместник-кметът по превоза разкривал нова трамвайна линия. Нови линии и промени в направления на съществуващи линии от градския превоз се правят с решение на СОС! Такова няма! “ Това написа във фейсбук общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

От известие на Център за градска подвижност ЕАД разбрах, че заместник-кметът по превоза разкривал нова трамвайна линия. Нови линии и промени в направления на съществуващи линии от градския превоз се правят с решение на СОС! Такова няма!

Следователно заместник-кметът по превоза от Спаси София се кани да разкрие нелегално нова линия на публичния превоз. Скандално! Съвсем я подкараха през пръсти. Това ли ви е смяната?!
Също скандално е, че евентуално, с цел да тръгне новата линия ще се смъкват коли и водачи от ТМ20, което за жителите значи повече очакване по спирките и по-дълго време за пътешестване с ТМ 20. Тази явна недомслица на спасителите е напът да стане факт… По трасето има и механически проблеми (една от стрелките е ръчна), което значи в допълнение закъснение.

Не мога да проумея по какъв начин е допустимо да се вършат сходни каубойски осъществявания. Нещо повече, във вторник (05.03.2024г.) зам.-кметът по превоза не благоволи даже устно да уведоми комисията по превоз от кумува срама за концепцията си.

Това е просто цялостно безсрамие!

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР