Съвсем спокойно можем да заявим, че Luther е един от

...
Съвсем спокойно можем да заявим, че Luther е един от
Коментари Харесай

Идрис Елба се завръща, за да разреши един последен случай

Съвсем умерено можем да заявим, че Luther е един от най-качествените и завладяващи трагични сериали, които сме гледали. И от тези, които бихме предложили с две ръце.

Ще има ли филм, основан на сериала " Лутър "

С някои нови попълнения

За своите пет сезона сериалът ни сподели през какви компликации може да премине основен детектив Джон Лутър (Идрис Елба) в търсене на истината. Случаите в тези сезони бяха много заплетени, а той постоянно е бил успретемн към разрешаването им.

Тази насоченост обаче в множеството случай го караше да нарушава законите, които е приел, че би трябвало да следи да бъдат спазвани. Именно това му навлече най-вече неприятности в пети сезон. След края му се говореше, че шести няма да има, а цялата сага ще бъде приключена с филм.

Годините минаваха и нищо не се случваше, само че най-сетне пристигна моментът, в който да забележим кулминационната точка на историята. Трейлърът на Luther: The Fallen Sun ни демонстрира, че Лутър е в пандиза поради всичко, което направи последния път, в който го видяхме.

Но несъмнено, не се задържа дълго там, тъй като по някакъв метод съумява да избяга. И типично в негов жанр има доста добра причина, с цел да наруши още веднъж закона - в Лондон върлува сериен палач.

Дейвид Роби (Анди Съркис) е софтуерен магнат, който обаче употребява познанията и ресурсите си за свои извратени цели. И тъй като полицията не се оправя със залавянето му, Джон Лутър взема решение да се намеси и спре убийствата.

Проблемът е, че в тази ситуация обичаният ни детектив ще бъде в ролята на преследван - и от закона, и от серийния палач, схванал за бягството му.

Luther: The Fallen Sun е в Netflix от 10 март
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР