Съвсем скоро звездата от „Първичен инстинкт“ сподели горещи кадри, заснети

...
Съвсем скоро звездата от „Първичен инстинкт“ сподели горещи кадри, заснети
Коментари Харесай

60-годишната Шарън Стоун се раздели с младото си гадже


Съвсем скоро звездата от „ Първичен инстинкт “ показа горещи фрагменти, снимани в стила на кино лентата на Пол Верховен. Така тя за следващ път потвърди, че наподобява безупречно, само че очевидно това не ѝ е помогнало да задържи мъжа до себе си.

Бофа самичък обяснил, че се е разделил с актрисата още преди няколко месеца. Той споделил: „ Когато мъжът се среща с жена, която е по-млада от него – това е обикновено за обществото ни. Струва ми се, че през 2018 година към този момент е належащо да има тъждество по въпроса за отношението на обществото към дамите. Възрастта не е значима. Ако двама души се харесват, сред тях се появяват усеща “, написа OK Magazine.

Той назова Шарън потресаващо красива, която има и вътрешна богата психика. Но също по този начин изясни, че двамата не са дружно от няколко месеца. За връзка сред двамата се чу, когато Шарън и Анджело бяха видяни от папараци да почиват дружно в Маями. Стоун има два брака зад тила си – с Фил Бронстейн (1998-2004) и с Майкъл Грийнбърг (1984-1990). Актрисата има три деца – Роан Бронщайн, Куин Стоун и Лейърд Стоун.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР