Съвсем скоро в приятелска група водихме разговор как различните главни

...
Съвсем скоро в приятелска група водихме разговор как различните главни
Коментари Харесай

На кой анимационен филм отговаря всяка зодия?

Съвсем скоро в другарска група водихме диалог по какъв начин другите основни герои в анимационните истории носят чертите на разнообразни зодии. Задълбочихме повече, с цел да съвместим главните характерности на зодиакалните знаци с типичен анимации и успяхме да съставим този лист, който демонстрира кой анимационен филм коя зодия отразява. 
Овен – Мулан
Овните са смели, огнени иноватори, които ще се борят за това, в което имат вяра. Мулан е героинята, която отива в армията, с цел да избави татко си и избавя Китай. 
Телец – Рататуи
Телците са сенсорни, чувствени хора. Те обичат хубавата, сантиментална страна на живота. Рататуи е филм за прелестна храна, 
Близнаци – Рапунцел и разбойникът
Близнаците са сладки, любопитни към живота и благи към всички хора. В този филм и двата героя са отворени, гъвкави и въодушевени.
Рак – Феноменалните
Раците са насочени мощно към фамилията си. Феноменалните са семейство от супергерои и динамичността посред им, до момента в който балансират естествения им живот и невероятни сили. 
Лъв – Цар Лъв
Естествено, Лъвовете се асоциират с филмчето „ Цар Лъв “ – през каквито и трудности да би трябвало да преминат, те го вършат с високо вдигната глава и правилни другари, които ще се борят дружно с тях. 
Дева – Принцесата и жабокът
Принцесата в този филм в действителност не е принцеса, а оскъдно момиче, което работи старателно и икономисва, с цел да построи фантазиите си след време. Девите са работливи, практични, скромни и чисти души, които се концентрират, с цел да изградят това, което желаят.
Везни – Красавицата и звяра
Умната хубавица, която употребява дипломация, самообладание, воля и знания, с цел да направи звяра човек. Везните постоянно вършат по този начин в живота си и са мощно харесвани и уважавани в обществото.
Скорпион – Отвътре-навън
Целият филм е психически и за развиването на съзнанието и подсъзнанието – почтено казано въобще не е детско филмче, съгласно мен. Скорпионите имат потребност от трагично събитие в живота си, което ги преобразува фрапантно и въодушевява напредъка им.
Стрелец – Спирит
Спирит е дух, който не може да бъде грохнал – тъкмо изложение на Стрелците. Те са свободолюбиви, извънредно смели и почтени и мъчно „ вързани “ за човек или обстановка, само че в случай че се влюбят откровено е единствено за един път и ще създадат всичко за този човек.
Козирог – Аладин
Аладин е оскъдно момче, което с куража, честността и искреността си, побеждава враговете си и печели сърцето на хубавица, след което се трансформира в принц. Козирозите работят крепко и старателно цялостен живот, постоянно започвайки от непретенциозно начало. Благодарение на труда и характера си, доближават височини в кариерата и обществото и тогава съумяват да се провиснал и да се любуват на живота и любовта си.
 Разкриват се мощните цветове на всяка зодия Разкриват се мощните цветове на всяка зодия
Астролозите ни описват, с какви нюанси би трябвало всеки да се заобиколи, с цел да му върви. Кои са вашите мощни цветове съгласно зодията, на к...
Водолей – Зоотрополис
Водолеите припомнят на двата основни героя в Зоотрополис – благородното наивно зайче и хитрата бърза лисица. И двата героя живеят в огромния град, борейки се за пълноправие, почитание, почтеност и бистрота – тъкмо както Водолеите вършат в действителния живот!
Риби – Малката нимфа
Изобщо неизненадващо – Рибите се асоциират постоянно с водата, русалките и големи непознати пространства. Те са като Малката нимфа, тъй като сляпо и откровено имат вяра на хората, подготвени са на големи жертви за обичаните си хора, усещат се малко непохватни и некомфортни в този свят и с положителното си чисто сърце съумяват да победят над злото.
Заглавна фотография: Pixabay
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР