Съвсем скоро ще разберем кои са новите носители на Аскеер.

...
Съвсем скоро ще разберем кои са новите носители на Аскеер.
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Съвсем скоро ще разберем кои са новите носители на " Аскеер ". При актрисите борбата е сред Василена Винченцо, Илиана Коджабашева и Радина Кърджилова. Сериозна конкуренция за водеща мъжка роля - Валентин Ганев, Владо Пенев и Иван Бърнев. Очакваме друг взор и към церемонията, под режисурата на Иван Москов.

От Театъра на армията ни канят и на нов театър. С „ Басейнът ” артистът Атанас Атанасов се завръща на обичаната сцена, само че като режисьор.

Това е и първата БГ поява на комедията на Щефан Фьогел. В процеса на самото писане, Фьогел се стреми оптимално да си доставя наслаждение, като влиза в ролята на първи фен. Ще усетим усмихнатата сила в камерна зала Миракъл. И да се опитаме да осъществим режисьорското благопожелание - Ще бъда благополучен, в случай че след нашия театър нагазите усмихнати в своя басейн… Струва си!

Въглеродът може да е основен воин в разнообразни сюжети. Като кураторската галерия на Слав Недев в изложба " Червената точка ". Любопитно е по какъв начин художниците приласкават четвъртия най-разпространен детайл на Земята.

“Формулата на Тео ” набира нови и нови съидейници. Филмът на Николай Василев ще има специфични прожекции.

На 15 май е в кино " Люмиер ", на 20-ти в " Одеон ", след това потегля към Фестивалния център във Варна, Лъки-Пловдив и Дом на киното.

Огромен е ползата към историята на учителя Теодосий Теодосиев, който се е отдал на задачата да основава гении в региона на физиката. Учениците му обират медалите на олимпиади, а университети като Харвард и Принстън се състезават за тях. Примерът на „ златния физик на България ” дава вяра, че положителното е заразно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР