Съвсем скоро ще бъде рожденият ден на кралица Елизабет II,

...
Съвсем скоро ще бъде рожденият ден на кралица Елизабет II,
Коментари Харесай

Кралицата наближава 93 години с чаша шампанско на ден

Съвсем скоро ще бъде рожденият ден на кралица Елизабет II, на който тя ще навърши 93 години. Според братовчедката й, тя реализира това с една чаша шампанско дневно.

Повечето от нас ще се зарадват да чуят, че можем да пием вино под предтекст, че е добре за здравето ни. И за какво да не е по този начин? Кралицата на Англия пие по чаша шампанско дневно към този момент съвсем 93 години и не стопира да се усмихва за хората си.

Първата братовчедка на Елизабет, Маргарет Роудс, разкри любовта на кралицата към пенливото вино. Бившият готвач в двореца също удостовери.

Той споделя, че всеки ден преди да седнат на обяд, Елибазет желала да й бъде сервирана една чаша ароматизирано шампанско с резенче лимон и доста лед.

Но това не е единственото, което пие кралицата. След това, на самия обяд тя се наслаждавала на или още една чаша от напитката, или на обичаното й мартини с джин.

Някои проучвания изследват изгодата от пиенето на вино всеки ден и доста от тях удостоверяват позитивния му резултат. Но за жалост алкохолната напитка към момента не е приета публично от света на науката.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР