Съвсем скоро се очаква новата вълна от анонси на Nvidia.

...
Съвсем скоро се очаква новата вълна от анонси на Nvidia.
Коментари Харесай

Помощната програма Aida64 вече поддържа графичните ядра Nvidia GV102 и GV104

Съвсем скоро се чака новата вълна от анонси на Nvidia. В рамките на събитието SIGGRAPH 2018 се чака компанията да заяви своите най-нови постижения в областта на професионалната графика. А малко преди началото на ревюто Gamescom 2018 би трябвало да се състои дебютът на идващото потомство видеокарти GeForce GTX. Междувременно в базата данни на известната помощна стратегия Aida64 се появи информация за два графични процесора, които още не са показани.

 Aida64

Според данните на FinalWire, разработчиците на приложението Aida64 знаят, че напълно скоро Nvidia ще показа нови графични процесори с кодови имена GV102, GV102GL, GV104 и GV104M. Според тези показатели, новите GPU са с микроархитектура Volta. Те много наподобяват на чипа GV100, прочут от мощните видеокарти Titan V и Quadro GV100.

Може да се допусна, че четирите нови чипа ще бъдат употребявани в професионалните графични ускорители от сериите Quadro и Tesla, анонсът на които е плануван за идната седмица.

Едновременно с това се появи информация, че в новите графични карти GeForce GTX ще бъдат употребявани процесори с архитектура Ampere. Всичко ще стане ясно през идващите няколко дни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР