Съвсем скоро се очаква AMD заедно със своите партньори официално

...
Съвсем скоро се очаква AMD заедно със своите партньори официално
Коментари Харесай

Малко преди анонса, хибридният процесор AMD Ryzen 7 2700U подобри резултатите си в GeekBench

Съвсем скоро се чака AMD дружно със своите сътрудници публично да анонсира първите устройства, основани въз основата на хибридните процесори Raven Ridge.
Да си напомним, че тези APU разполагат с четири x86-64 процесорни ядра с архитектура Zen, както и интегрирана графика Vega. Малко преди анонса на флагманския хибриден процесор на тази фамилия, в GeekBench се появиха резултатите на този APU, които показват едно много положително бързодействие.



Хибридният процесор AMD Ryzen 7 2700U показва в преносимия компютър Acer Swift 3 с незнайна към този момент настройка, 3657 точки в еднопоточния режим на Geekbench 3 и 11590 точки при потреблението на всичките ядра.



Важно е, че до момента в който преди два месеца в бенчмарка Geekbench 4, новият хибриден процесор бе съпоставен с двуядрения Intel Core i7-6500U с периодичност 2,5-3,1 GHz, в този момент чипът на AMD е напълно покрай четириядрения Core i7-8550U (2,1-3,1 GHz) от семейството Kaby Lake-R. Процесорът на Intel е тестван по същия метод – като основа на същия преносим компютър Acer Swift 3 и показва резултати 3779 и 13525 точки в еднопоточен и многопоточен режим.

Първите преносими компютри, основани на новите хибридни процесори AMD Raven Ridge, би трябвало да се появят в магазините в края на идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР