Съвсем скоро се обърнахме към едно интервю на Куентин Тарантино,

...
Съвсем скоро се обърнахме към едно интервю на Куентин Тарантино,
Коментари Харесай

Тарантино и Даниела Пик очакват първото си дете

Съвсем скоро се обърнахме към едно изявление на Куентин Тарантино, в което той споделя, че някой ден ще се отдръпна от киното, ще написа книги и ще има деца.

Изглежда, че проектите на режисьора се реализират, въпреки и в различен ред. След триумфа, който сега жъне Тарантино след излизането на 9-я му филм "Имало едно време в Холивуд ", в този момент излиза наяве, че той и жена му Даниела Пик чакат дете. И са доста щастливи от този факт.

Според списание People, 56-годишният режисьор ще става татко за първи път. Изданието се базира на публично изказване от представители на Куентин Тарантино, в което се споделя, че брачната половинка му Даниела е бременна. Това ще бъде първо дете и за 35-годишната Даниела.

Тарантино се среща с Даниела, която е щерка на израелския музикант Цвика Пик през 2009 година, до момента в който промотира кино лентата си "Гадни копилета ". Двамата се сгодяват през 2017 година, година откакто връзката и стартира. Женят се на загадка гала в Лос Анджелис през ноември 2018 година

На годежа на двойката през 2017 година се събират и звездите от "Криминале " - Брус Уилис, Самюел Л. Джаксън, Ума Търман.

Куентин Тарантино в никакъв случай не е бил женен преди, като е обяснявал това със заетостта си около работата. Дни преди сватбата си с Даниела режисьорът завършва фотосите на "Имало едно време в Холивуд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР