Съвсем скоро принц Хари и Меган Маркъл ще излязат в

...
Съвсем скоро принц Хари и Меган Маркъл ще излязат в
Коментари Харесай

Тайната база на Хари и Меган

Съвсем скоро принц Хари и Меган Маркъл ще излязат в няколкоседмичен отпуск и няма да ги виждаме на публични събития най-малко до края на годината. Наскоро се заприказва, че ще оползотворят свободното си време и с пътешестване до Съединени американски щати във връзка Деня на благодарността.

Това не е особена изненада, тъй като херцогът и херцогинята избират да не се задържат във Англия , когато имат тази опция. Именно затовa и през лятото бяха остро подложени на критика за честите полети с частен аероплан.

А идната стъпка, която Хари и Меган евентуално ще подхващат, е да създадат своя загадка база в Съединени американски щати, Канада или Австралия . Място, надалеч от Острова, където да се усещат спокойни и изолирани.
 Снимка 448929

Това ще бъде следващият и най-краен метод да избягат от медийното внимание, което кара Меган да не живее, а просто да съществува , както самата тя се изрази неотдавна. Съпругът й също е подготвен на всичко, с цел да я защищити от ориста, която сполетя майка му Даяна, написа People.

Засега не е ясно тъкмо къде биха се открили Хари и Меган, само че евентуално няма и да стане обществено притежание. А по време на ваканцията си двамата евентуално ще отскочат и до Канада , където Маркъл живееше преди да се омъжи.
 Кейт Мидълтън, Меган Мaркъл и съветът на херцогинята на Кеймбридж
Съветът, който Кейт даде на Меган

Не питай старило, питай херцогиня

Относно слуховете, че херцогът и херцогинята на Съсекс могат да изберат Африка за собствен нов дом , Хари бе безапелационен, че не вижда метод по какъв начин това ще се случи, тъй като смяната ще е прекомерно фрапантна и като че ли не е нужна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР