Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отблеляза своята

...
Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отблеляза своята
Коментари Харесай

Лили Иванова влюбена в 39-годишен чужденец

Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отблеляза своята осемдесета годишнина. Много малко по-късно започнаха спекулациите към нейната рождена дата и дали тя в действителност е на толкоз години на колкото твърди. Появиха се мнения, че датата й на раждане е сменяна няколко пъти. След като опроверга всички клюки и съобщи, че възрастта не е от никакво смисли, Лили Иванова призна, че си има нов любимец, който е от израелски генезис и също е артист, по нейните думи талантлив с голям гений.

Младежът, който е завладял сърцето на нашата прима, се споделя Асаф Авидан и е с цели четирдесет и една години по-млад от Лили Иванова. Съвсем скоро той е навършил своята тридесет и девета годишнина.

„ Това е моят обичан израелски артист, аз си падам по него, имам всичките му дискове. Той свири на всички принадлежности, пее безумно, не знам за какво не го поканят в България да направи концерт “, споделя певицата.

Асаф е роден в Израел, само че детството си прекарва в Ямайка, където фамилията му живее повече от 10 години. Авиан посвещава няколко години от живота си на филмовото изкуство и приключва анимация в Израел. Тежката разлъка с дългогодишната му другарка обаче го кара да смени посоката в своя живот и Асаф напълно се отдава на своето занимание и пристрастеност – музиката.

Явно обаче Лили Иванова напълно неотдавна е почитател на израелския артист Асаф Авидан, тъй като от думите й проличава, че е пропуснала обстоятелството, че преди цели пет години – на 1 май 2014 година е имал концерт в София в зала 3 на Националния замък на културата, пишат от БЛИЦ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР