Съвсем скоро идва най-приятната част от годината - коледните и

...
Съвсем скоро идва най-приятната част от годината - коледните и
Коментари Харесай

Залози по Коледа: Предизвикателство от 20 до 5000 лева с футболни прогнози

Съвсем скоро идва най-приятната част от годината - коледните и новогодишни празници. По този мотив стартираме една специфична графа за футболни прогнози , отдадена на концепцията да си създадем един превъзходен коледен подарък , в случай че шансът е с нас. За задачата ще ни е нужен акаунт в уеб страницата на Националната лотария , където ще правим бетинг предизвикването поради отличните коефициенти, които букмейкърът предлага. Освен това, в случай че нямате акаунт, то може да се възползвате от страхотния 100% бонус първи депозит до 100 лв. на 7777.bg
Идеята 
В рамките на идващите 2-3 седмици ще се опитаме да превърнем сумата от 20 лв. в 5000 с познанията, които имаме върху футболната игра. За задачата ще са нужни към 15 следващи сполучливи залога, което е доста трудоемка задача, само че не и невъзможна. Ще използваме коефициенти сред 1.30 и 1.60, търсейки най-оптималните
залози всеки ден. 
ВАЖНО : Предизвикателството ще бъде разграничено в две елементи. В момента, в който достигнем 500 лв. в сметката (около 8 следващи сполучливи залога), ще извадим 200 лв., с цел да сме сигурни, че ще има най-малко утешителна премия, в случай че предизвикването се окаже несполучливо. Очакваме в границите на 15 (до 20) залога предизвикването да бъде изпълнено. 

Няма гаранция, че концепцията ще бъде осъществена сполучливо, само че ще създадем 1-2 опита, с които да проверим дали сходна тактика за
залози онлайн може да бъде изпълнена в къс период. Ако не сполучим до Коледа, ще продължим през 2020 година, защото има доста залагащи, които настояват, че това е един от най-хубавите способи за изкарване на пари от футболни залози. Така че в случай че не успеем до Коледа, ще продължим през новата година, с цел да забележим какъв брой опита са нужни за постигане на заветната цел. 
Залог №1: Лестър - Уотфорд, сряда 21:30 часа
Насочваме се към тима в най-хубава форма в последно време в британската Висша лига . Лестър се намира в отлична форма, като е в серия от 6 следващи победи в шампионата, която включва и гръмкото 9:0 над Саутхямптън. През този сезон " лисиците " имат единствено две загуби (и двете като гост) против Манчестър Юнайтед и Ливърпул и се намират на 2-о място в класирането. Като хазаин Лестър е с 6 следващи победи и няма нито едно проваляне, бележейки приблизително по 2.20 гола на дуел. 
Уотфорд от своя страна смени за повторно през сезона мениджъра си и се намира в ужасна форма - единствено една победа за последните 2 месеца (над слабака Норич). Досегашният треньор бе уволнен преди два дни, а в състава на " стършелите " има и много контузени (Янмаат, Кабаселе, Уелбек). Уотфорд има единствено две победи през този век като посетител на Лестър, а в последните 4 мача на " Кинг Пауър Стейдиъм " " лисиците " печелят безпроблемно против този противник. 
Прогноза : Лестър да завоюва (1.36 коефициент) 
Залог №1 е на стойност 20 лв., като играем за 27.20 лв. облага. Не забравяйте, че може да активирате
бонус първи депозит в 7777.bg , в случай че до момента не сте се възползвали от него, като по този метод ще удвоите средставата си до 100 лв.. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР