Съвсем скоро Huawei ще обнови почти 20 модела свои смартфони

...
Съвсем скоро Huawei ще обнови почти 20 модела свои смартфони
Коментари Харесай

Пътната карта на обновяванията на смартфоните на Huawei до EMUI 9.1

Съвсем скоро Huawei ще обнови съвсем 20 модела свои смарт телефони до фирмения потребителски интерфейс EMUI 9.1, основан на операционната система Android 9.0 Pi. Всичките ъпдейти би трябвало да излязат до края на лятото.

През месец юни
Huawei P20 LiteHuawei Mate 20Huawei Mate 20 ProHuawei Mate 20 RS Porsche Design
През месец юли
Huawei P20Huawei P20 ProHuawei Nova 3Huawei Nova 3iNuawei P30 LiteHuawei Mate 10Huawei Mate 10 ProHuawei Mate 10 RS Porsche DesignHuawei Mate 9Huawei Mate 9 ProHuawei Y9 2019Huawei Y6 Pro 2019Huawei Y5 2019
През август
Huawei P10Huawei P10 Plus


Едно от най-важните нововъведения в EMUI 9.1 е технологията Arc Compiler . Благодарение на нея доста се усилва бързодействието на операционната система и на приложенията. Huawei твърди, че Arc Compiler съкратява времето на реакция на вградения програмен продукт с 44%, а на външните приложения – с 60%.

В EMUI 9.1 е осъществена и новата файлова система EROFS (Extended Read-Only File System). Тя е основана от нулата от експертите на Huawei и е съобразена с особеностите на смарт телефоните на китайския производител. Новата файлова система усилва скоростта на четене на данните от дисковете и покачва скоростта на работа на операционната система.

EMUI 9.1 носи със себе си и ново фирмено приложение за реализиране на връзка и продан на данни с преносимите компютри на Huawei.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР