Съвсем, съвсем мъничко остава, докато любимката от турските сериали Хазал

...
Съвсем, съвсем мъничко остава, докато любимката от турските сериали Хазал
Коментари Харесай

Любимка от турските сериали вдигна бебешко парти! Хазал Кая ражда до дни!

Съвсем, напълно мъничко остава, до момента в който любимката от турските сериали Хазал Кая ще гушне първородното си бебче.

Виж още: Любимка от турските сериали с блестяща женитба, вижте фотосите!

Актрисата е в напреднала бременност, като даже към този момент е минало и нейното бебешко празненство. На събитието са били едни от най-близките приятелки на Хазал, само че не излиза наяве къде е бил купонът.

Виж още: В 5-и месец: Хазал Кая издаде пола на бебето, сподели и по какъв начин ще се споделя!

" Това беше едно от обичаните ми неща по време на бременността - бях обхваната от обичаните си хора, усещам се късметлийка ", написа под фотосите Хазал.

" Научих доста през годината. Беше като урог по доверие, само че аз постоянно изкарвах шанс ", написа под горната фотография, радвайки се, че фамилията и приятелите ѝ са добре, а обичаният ѝ е постоянно до нея.

Хазал Кая се омъжи са музикатанта, артист и режисьор в Али Атай по-рано тази година. Връзката на двамата аргументи ужас в Турция поради разликата в годините им. Той е на 43 година, а тя - на 28.

Самата Хазал е споделяла, че чака момче, като даже е ясно и по какъв начин ще се споделя - Фикрет Али. Очаква се бебето да се роди до месец.

За 8 месеца от бременността си Кая е качила 18 кг. През всички тези месеци актрисата не е преставала да се занимава с йога. 

В последните дни в турските медии се появи информация, съгласно която жилището на актрисата и Али Атай е изгоряла до основи по време на битов пожар.

Българската аудитория познава Хазал Кая с функциите ѝ в " Огледален свят ", " Забраненият плод " и още доста.Тя е дружно с Али Атай от 2014 година, когато той е прясно разведен.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР