Съвсем очевидно е, че фолкпевицата Емануела е открила любовта на

...
Съвсем очевидно е, че фолкпевицата Емануела е открила любовта на
Коментари Харесай

Емануела се похвали с интимен татус

Съвсем явно е, че фолкпевицата Емануела е разкрила любовта на живота си. Същото може да се каже и за половинката й Мартин, който не стопира да й демонстрира какъв брой специфична е тя за него.

На последното си присъединяване в паметния Club Illuzion, певицата дойде в компанията на обичания си Мартин, който напоследък я следва неразделно.

Звездата се качи на сцената в чудесно въодушевление и за секунди съумя да възпламени настроението на почитателите си на макс. В секси черна рокля, която разкриваше прелестите й Емануела не спря за момент да се майтапи с публиката. Пред феновете си в препълнения до краен лимит Club Illuzion, звездата показа, че дружно с Мартин са подхванали поредна стъпка, посредством която да потвърдят един на различен възприятията си – татуираха си буквите. Мартин е сложил нейното „ Е “ на лявата си предмишница.

„ За страдание не мога да ви покажа моята, тъй като е на доста интимно място “, пошегува се Емануела.

И през тази седмица в в Club Illuzion ще гостуват известни имена от родната сцена, измежду които Нанси и трио „ Крамел “, Джена, Андреа и други В събота е обичайното тематично еротично празненство този път с Милитъри привкус.

За резервации: 0894 40 50 60
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР