Съвсем наскоро в интервю за печатна медия певицата Тита заяви,

...
Съвсем наскоро в интервю за печатна медия певицата Тита заяви,
Коментари Харесай

По-добре сме, когато сме заедно: годежен пръстен грейна на ръката на Тита?

Съвсем неотдавна в изявление за печатна медия певицата Тита съобщи, че нещата сред нея и ММА боеца Недко Николов са съществени. " Живеем дружно от първия ден, неразделни сме и се разбираме, много накланя везните за по-сериозни неща ", отговори тогава тя на въпроса дали двамата възнамеряват брак и женитба.

Е, може би първата стъпка е направена. Певицата разгласява фотографията по-долу, под която е написала, че и двамата са по-добре, когато са дружно. 

Виж още: Нож в гърба: Джулката поддържа в борба Сами Хосни - най-големия зложелател на Илиян Найденов

Обърнете внимание обаче на друго. Вижте пръстена на безимения пръст на Тита. Не ви ли припомня на годежен пръстен? Защото на нас ни припомня точно на подобен. А и с този текст под фотографията... Всъщност този кадър в същия му тип е и в профила на самия Недко, като и двамата са решили да забранят мненията под фотографията. 

Знаете, връзката на Тита и Недко не е измежду най-одобряваните събития в живота на певицата от страна на почитателите ѝ. Истината обаче е, че ние в никакъв случай не сме чували и дума от страна на Недко, тъй че да съдим дали двамата са подобаващи един за различен, би било неуместно.

Преди време, отново под фотография с Недко, Тита написа, че не би трябвало да се слуша какво приказват хората. " Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота ", добави тя. 

Виж още: Неделчо със сълзи на очите призна за огромна загуба в живота и тежка разлъка с приятелката му 

Иначе Недко и Тита се познават от години. Дълго време обаче двамата гледали един на различен просто като на другар. Но ориста си знае работата. Двамата са дружно от повече от година.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР