Съвсем наскоро нападателят Мойс Кийн призна, че преминаването му в

...
Съвсем наскоро нападателят Мойс Кийн призна, че преминаването му в
Коментари Харесай

Мойс Кийн се завръща в Италия още през зимата?

Съвсем неотдавна нападателят Мойс Кийн призна, че прекосяването му в Евертън е било неточност и незабавно се появиха информации къде ще продължи кариерата си италианския стрелец. Очаква се тъмнокожият футболист да се завърне на Ботуша единствено месеци, откакто направи трансфер на „ Гуудисън Парк” за 30 милиона евро.

Националът на „ скуадра адзура” не играе постоянно за „ карамелите”, а даже отпадна от състава за мача със Саутхемптън, откакто закъсня за сбора на тима от Ливърпул. Италианските медии побързаха да напишат, че сътрудникът му – Мино Райола, е в гневно търсене на нов тим през зимата за Кийн.

Информациите са, че Милан е поискал да вземе нападателя, въпреки че „ росонерите” избират да привлекат Марио Манджукич от Ювентус. Това ще е сложна задача, откакто хърватският деец е доста евентуално да продължи кариерата си в британската Висша лига.

Рома също има желание да прибере нападателя, с цел да го събере още веднъж с положителния му другар Николо Дзаниоло. „ Джалоросите” би трябвало да се подобрят в офанизвен проект, откакто Никола Калинич и Хенрих Мхитарян страдат от разнообразни травми.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР