Съвсем наскоро майката на Ела Ленън от Килмарнък, Шотландия, загуби

...
Съвсем наскоро майката на Ела Ленън от Килмарнък, Шотландия, загуби
Коментари Харесай

Момиченце написа писмо до мъртвата си майка, а това което последва, ще ви остави без думи

Съвсем неотдавна майката на Ела Ленън от Килмарнък, Шотландия, загуби борбата с рака, оставяйки тъжни своето малко момиченце и неговия татко. 4-годишната й дъщеричка реши да изпрати картичка на майка си за Деня на майката. За страдание пощите не доставят писма до небето, само че един съчувствен чиновник не можа да остави Али без отговор, написа Mirror.

На плика детето уточни получателя и адреса му - до мама в парадайса, тя разказа любовта си и го подписа.



Два дни по-късно Ела получи отговор. Върху плика бе написано, че писмото идва от майката на Ела, която живее в парадайса. " Майката " написа на красивата си щерка, че доста я обича и че е сигурна, че тя ще порасне и ще бъде едно интелигентно и особено момиче. И майката постоянно ще я следи от небето.



Лелята на Ела Линда Рос показа тази невероятна история в Twitter. Тя благодари на пощенския служащ, който не е икономисал време и е написал писмо до момичето. Бащата на Ела, Дийн, също се причисли към благодарността.

" Когато получи писмото, тя просто стартира да свети. Удивително е какъв брой красиви хора живеят на този свят. Благодаря ви доста ", споделя той.

Превод: Блиц

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: