Съвсем наскоро излезе първият сингъл на сина на Мишо Шамара

...
Съвсем наскоро излезе първият сингъл на сина на Мишо Шамара
Коментари Харесай

Синът на Мишо Шамара с първи сингъл

Съвсем неотдавна излезе първият сингъл на сина на Мишо Шамара - Михаил Михайлов-младши. Той е част от EP (кратък албум), който се споделя No Directions / Getcha mind right.



За да ни опише повече за проектите на сина си, от ФАКТИ организирахме къс диалог с Михаил Михайлов-старши.

''17-годишният ми наследник - Михаил Михайлов, прочут като Lil Sha е продуцент и реализатор. Подписан под мениджмънт компанията S&S Entertainment Managment and FrontLine Hustle Productions. В момента вървят акции с ротации и реклами по Hot93, Iheart Radio и Many More. Сега се договаря и с една от най-големите вериги от поп радиостанциите - KISS FM. Кампания върви и в Youtube каналите на Карди Би, Травис Скот, Лил Бейби и други известни имена. Съвсем скоро излиза и видеото на втория сингъл от албума Change Lanes.

С музиката му са осведомени към този момент огромна част от огромните рекърд лейбъли. И по тази причина всяка помощ от страна на почитателите - с лайкове. шервания и най към този момент стриймове, ще са от изключителна значимост за неговото бъдеще и евентуалния предстоящ контракт с Mейджър рекърд лейбъл. Предварително благодарим за поддръжката! Убедени сме - както Лил Ша, по този начин и целият екип, че вървим в вярната посока и тези старания и положителни трептения към младия реализатор ще доведат до съществени резултати'', сподели Мишо Шамара пред медията ни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР