Съвсем наскоро имах възможност да се насладя на кратка ваканция

...
Съвсем наскоро имах възможност да се насладя на кратка ваканция
Коментари Харесай

Наръчник за пътешественици: Ресторант Ribice i Tri Točkice в Загреб

Съвсем неотдавна имах опция да се насладя на къса почивка в Загреб, Хърватия. До този миг не бях ходила там и останах очарована освен от архитектурата и излъчването на града, само че и от прелестните местенца, скрити из улиците му. Като човек, който обича храната и не пропуща да й се наслаждения във всичките й форми, желая да споделя с вас няколко прелестни градски находки от столицата на Хърватия. Така ще имате опция да се отдадете на ваканцията си, без да се притеснявате, че ще попаднете на някое неверно място и че ще бъдете разочаровани.

След кокетната сладкарничка, за която ви описах през вчерашния ден, през днешния ден желая да ви показва един страховит рибен ресторант в Загрeб. " Рибата и трите точки " – не изисквам за прецизен превод – е необикновено добър ресторант. Попаднахме там с помощта на наши близки другари, които могат да се дефинират като локални. Истината е, че, в случай че бяхме сами, несъмнено не бихме го забелязали, тъй като е на втория етаж и се влиза от едно малко входче, сгушено на една от улиците в центъра на града. Мястото е доста колоритно, евентуално даже прекомерно шарено за усета на множеството хора. Въпреки това може да сте сигурни, че предлага извънредно качествена, прясна и доста вкусна храна на извънредно налични цени.

Каквото и да пробвате, няма да сбъркате. В ресторанта има прелестна рибена чорба, апетитни кралски скариди на грил, всевъзможни риби, доста вкусна картофена салата с рукола, полента и доста хубави виновност и ракии. Разнообразието е в действителност огромно, качеството – доста високо, което прави ресторанта обичано място на всички локални.

В случай че планирате да посетите Загреб и обичате морска кухня, не се колебайте да се отбиете в Ribice i Tri Točkice. Гарантирам, че ще останете доста удовлетворени освен от кухнята, само че и от обслужването. Ще го откриете на ъгъла на ул. " Никола Тесла " и ул. " Петра Прерадовица ".

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР