Съвсем логично е да има съмнения за партийно влияние в

...
Съвсем логично е да има съмнения за партийно влияние в
Коментари Харесай

ИТН: Кабинетът "Главчев" е на ПП-ДБ и Христо Иванов

Съвсем разумно е да има подозрения за партийно въздействие в служебния кабинет и то няма по какъв начин да е по различен метод поради метода, по който е конструирана Конституцията. Бих споделил, че този кабинет е на ПП-ДБ и на Христо Иванов. Защото Димитър Главчев го избраха с техните гласове за ръководител на Сметната палата. Това разяснява Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, откакто на " Дондуков " 2 беше показан съставът на служебното държавно управление, препоръчан от Димитър Главчев.
 
" Когато българският народ разрешава дребни деца да си играят със законите, се получава това. Като народ, политици и парламент ще си изстрадаме този интервал, тъй като той е легален. Конституцията повелява по този начин ", уточни Йорданов. И добави: " Надявам се в идващия парламент да оправим Конституцията, тъй като това сега е ненужно и нездравословно. Вината се носи от тези, които предизвикаха тези промени ".
 
След консултациите пред публицисти Йорданов още веднъж сподели, че съставът на служебния кабинет е отговорност на служебния министър-председател и на ПП-ДБ. " ПП-ДБ трансформираха Конституцията, те гласоподаваха в зала господин Главчев да стане началник на Сметната палата, те гласоподаваха листата, от който президентът да избира служебни министри. Това е тяхна отговорност ", съобщи Йорданов. " Горе играха пиеса, " Многострадална Геновева ", жалка история ", добави той.

Запитан дали чака почтени избори, Йорданов сподели, че не знаел по кое време е имало такива. " Имало е малко по-честни и доста по-нечестни. Не знам тези от кои ще бъдат ", сподели Йорданов.
 
" Вчера стана ясно, че Кирил Петков е желал приятелят на татко му да стане министър, който да дава отговор за изборите – Ценкин. Когато ние бяхмя с тях в кабинет, му беше телохранител, искаше да го направи началник на НСО. Тогава имаха комичен диалог и президентът му изясни, че в йерархията няма по какъв начин да прескочи проведена конструкция. Но Кирил Петков не знае къде стоят военачалник, майор и тн. След това си го пробута за зам.-министър, а в този момент искаше да го пробута за министър и да прави изборите. Същевременно техният зам.-електронен министър беше индивидът, който ходеше да снима кодовете. С ПП-ДБ са най-нечестните избори ", сподели Йорданов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР