Съвременният вдъхновител Илон Мъск показа новото си гадже на ежегодното

...
Съвременният вдъхновител Илон Мъск показа новото си гадже на ежегодното
Коментари Харесай

Илон Мъск се появи с ново гадже. Вижте колко е ексцентрична избраницата му и подробности за свалката им

Съвременният подстрекател Илон Мъск сподели новото си гадже на годишното блестящо събитие на дизайнерите и техните вдъхновения, известно като " Met Gala ".

В момичето до милиардера присъстващите разпознаха 30-годишната ексцентрична канадка Grimes –артистичен псевдоним на жена с разностранни гении и с същинско име Клер Елис Баучър. Тя се изявява като музикант, създател на песни, продуцент и образен актьор.



Двамата са почнали да се срещат преди към месец, а мотив за запознанството им е станало режисираното от Grimes видео към песента " Venus Fly " (виж по-долу). Мъск е бил доста впечатлен от клипа и е споделил това в Twitter, след което двамата си разменили няколко смешки на тематика изкуствен интелект, оповестява ladbible.com.



Техно милиардерът се е изказал ласкаво и за качения от певицата плейлист " Go Flex & Psycho " в Spotify, на което тя дала отговор: " Доволна съм, че най-сетне слушаш киберпънк, хахаха ".

" Звучи ми ужасно, до момента в който си яхвам киборга ", обяснил Мъск.



Звездата на Grimes изгря през 2012 година, когато тя издаде третия си студиен албум " Visions ". Критиката одобри възторжено и идващия ù албум " Art Angels ", който излезе през 2015 година Преди да се откаже от учебното заведение, с цел да гради музикалната си кариера, канадката е изучавала логика на психиката и философия.



Предишната сериозна връзка на Илон Мъск беше с някогашната жена на Джони Деп – актрисата Амбър Хърд. След като се раздели с русото прелъщение, Мъск даде изявление за " Rolling Stone ", в което изля душата си: " Току-що скъсах си приятелката си. Бях в действителност влюбен и ме заболя извънредно доста... След раздялата ми беше мъчно даже да се срещам с хора. Аз диря постоянни връзки, не просто секс за една нощ. Търся сродната си душа ".

Дали я е намерил? Предстои да разберем.







Източник: avtora.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР